Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Újabb bubble tea lelőhely

R&D Tea - Westend BudapestR&D Tea - Westend Budapest a térképen

2022. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. július 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A lányaim vették észre, hogy nyitott egy új koreai bubble teás hely a Westend aluljárószintjén. Sejtettem, hogy ez nekem sokba fog kerülni, főleg, hogy a teán kívül még egy csomó ázsiai édességet is kínálnak. A tizenéves korosztályban nagyon népszerűek ezek a helyek és az itt kapható termékek.
Még alig nyitottak meg, de már újra vissza kellett térnünk.
Az italok készülhetnek tea (fekete vagy zöld), tejes, kávés, cold brew vagy gyümölcslé alappal, bennük a színes zselégolyókkal, gyöngyökkel. 5 dl-es és 7 dl-es kiszerelésben. 1600-1990 Ft közötti árfekvésben. A fantázia italok közül a Metaverzum és a Mulan névre hallgatókat választották a lányaim, ezek alapvetően gyümölcsösek, áfonyás, illetve málnás, de izgalmas, színárnyalatosak, a fiam barna cukros jeges tejeskávét választott. Ebben a kis golyók barnacukor ízűek voltak.
Mixergéppel készítik ezeket az italokat, majd a műanyag poharakat lefóliázzák és utána szívószállal lehet szürcsölni. Két fiatal kínai lány dolgozik a pultban, egyikük most is maszkot hord, annak ellenére, hogy nincsenek életben korlátozó rendelkezések. Mintha nem nagyon tudnának magyarul.
Vettünk még dobozos mochit, ami itt egy kicsit drágább volt, mint ahol szoktam venni (1200 Ft), valamint Mikado csokis ropi-rudakat, és még további zacskós édességeket és kekszeket, amiket a gyerekek választottak. Valóban nem volt olcsó ez a kiruccanás, de szerintem nem ez volt az utolsó alkalom. 10ezer Ft-ot percek alatt simán el lehet itt költeni.
A gyerekek szerint 5 pontos a hely, szerintem inkább 3, de a célcsoport nem én vagyok, szóval 4 pontot kapnak kiátlagolva.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (14)
R&D Tea - Westend Budapest - Étel/italR&D Tea - Westend Budapest - Étel/italR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - EgyébR&D Tea - Westend Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Alfa Hotel Miskolctapolca - Nyári vakáció
Nyári vakáció
06.28-08.31.
Alfa Hotel Miskolctapolca
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval