Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Manna a fagyi, ez itt a legjobb

Red N' Cafe & Champagne Bar BudapestRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest a térképen

Átlagos 2019. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. október 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Red látszólag nagyon remek helyen található vendégforgalom szempontjából, hiszen a Váci utca legelején, a Vörösmarty térre nyíló sarokhelyiséget foglalják el. Azért írtam, hogy látszólag, mert a tér és környéke komplex, több mint 1 éve tartó felújítása, bontása, elkerítése, újrakövezése bizonyára nekik is erősen betett. Nemcsak a szálló por, sár, munkagépek miatt is, de voltak olyan időszakok, amikor kis járatokon, pallókon lehetett csak közlekedni, a teraszuk sem tudott a nyáron működni.
A benti részben a "Red" piros színvilága visszaköszön a dekorációban, piros-fehér-fekete a domináns színválasztás, modern, inkább bár hangulatú a hely. Tipikus bisztrós, a turisták számára vonzónak tűnő ételeket kínálnak: az elmaradhatatlan gulyás mellett pizza, hamburger, panini, néhány sütemény, árban a sütik is 1200 Ft felettiek, a többi étel meg úgy 2000 Ft-tól felfelé. Szóval totál átlagos ételek, túlárazva - figyelemmel a lokációra.
Kávézni lehet helyben vagy elvitelre is, hagyományos olasz pörkölésűt készítenek. Nyári szezonban a Manna jó kis fagylaltjait árusítják a kinti teraszra telepített pultban. Pisztáciát és puncsot ettem már náluk.
Egyebekben a személyzet a ritkán betévedő magyarokkal normálisan, viszont a külföldiekre hallottam, hogy tettek megjegyzéseket. Nehéz ez a vendéglátós szakma, de nem muszáj csinálni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Red N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étlap/itallapRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étlap/itallapRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étel/italRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étel/italRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső képRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étel/italRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső képRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső képRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső képRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - BelsőRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - BelsőRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étlap/itallapRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső kép

Red N' Cafe & Champagne Bar további értékelései

2021.01.24kollégákkal
A járvány 2. hulláma és az ehhez kapcsolódó korlátozások miatt az egykor turisták hadától pezsgő Váci utca és Vörösmarty tér környéke már hónapok óta kihalt, csendes. A hagyományos karácsonyi kirakodóvásár is elmaradt a téren. Sok étterem már hónapok óta zárva tart. A RED'N tulajdonosai más...
Népszerű szállások a környéken
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
SunGarden Wellness Pihenés
2025.01.02-ig
Sungarden Hotel Siófok
86.040 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.02-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!