Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebédmenü dobozosan

Red N' Cafe & Champagne Bar BudapestRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest a térképen

2020. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2021. január 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A járvány 2. hulláma és az ehhez kapcsolódó korlátozások miatt az egykor turisták hadától pezsgő Váci utca és Vörösmarty tér környéke már hónapok óta kihalt, csendes. A hagyományos karácsonyi kirakodóvásár is elmaradt a téren. Sok étterem már hónapok óta zárva tart.
A RED'N tulajdonosai más stratégiát próbáltak meg, egyrészt forralt bort kínáltak, természetesen kizárólag elvitelre, illetve 8 féle melegételt kínálnak a fotókkal illusztrált megállító tábla szerint 990 Ft-ért, ami igencsak jó árnak tűnik. Ez nemcsak ebédidős ár, hanem egész nap (19 óráig), amíg nyitva tarthatnak, kínálják ezeket az ételeket.
Fish and chips, gulyás, Carbonara spagetti, Margherita pizza, csirkefalatok, rántott karaj. A vendégek kiszolgálása az ablakon keresztül történik, az étterem területére nem is kell, nem is lehet belépni.
Fish and chips és csirkefalatok nem volt, mert ahogy a fiatal kiszolgáló hölgy elmondta, az előző napokban, a hétvégén sokan bejöttek megnézni a karácsonyi díszkivilágítást a Deák Ferenc utcában és a téren, nagy forgalmuk volt, több mindenből, így a halból is kifogytak és még nem sikerült pótolni hétfőre.
Így a roston csirkemellet választottam friss salátával.
Mivel többen is várakoztak rendelésre, a hölgy mondta, hogy 15 perc múlva lesz készen az étel, addig még elintéztem a környéken egy kisebb bevásárlást.
Mire visszaértem, becsomagolva, zacskóban össze volt készítve az étel. A 990 Ft azért szebben hangzik, mint a valóság, hiszen +200 Ft-ot kellett fizetni a csomagolásért, így összesen 1190 Ft-ot fizettem, ami még mindig egy nagyon baráti ár, viszont nem igazán korrekt és átlátható a kommunikáció.
Kérésre műanyag evőeszközt is adnak.
Az étel valóban frissen sült volt, igaz, nem túl nagy adag, 6 kisebb szeletbe vágva egy fél csirkemell, friss, ropogós saláta öntettel, jégsaláta, paradicsom, kígyóuborka.
Összességében a korábbi értékelésemhez képest 1 pontot javítok, és szurkolok az étteremnek, hogy átéljék, túléljék ezt a nehéz időszakot!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Fényképek (13)
Red N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étlap/itallapRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étlap/itallapRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étel/italRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étel/italRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső képRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étel/italRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső képRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső képRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső képRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - BelsőRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - BelsőRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Étlap/itallapRed N' Cafe & Champagne Bar Budapest - Külső kép

Red N' Cafe & Champagne Bar további értékelései

2019.10.21kollégákkal
Átlagos
A Red látszólag nagyon remek helyen található vendégforgalom szempontjából, hiszen a Váci utca legelején, a Vörösmarty térre nyíló sarokhelyiséget foglalják el. Azért írtam, hogy látszólag, mert a tér és környéke komplex, több mint 1 éve tartó felújítása, bontása, elkerítése, újrakövezése...
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval