Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sushi újdonság

René Sushi BudapestRené Sushi Budapest a térképen

Kiváló 2023. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. december 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Új felfedezésem a 3 hónapja megnyitott japán sushizó a Ferencváros megújult, modern részén, a Soroksári útnál. Munkahelyemről pár percnyi sétára esik, így adta magát, hogy miután párszor már elsétáltunk mellette a kollégákkal, nézzük meg belülről is. Egy Akita megyéből származó japán úriember egyszemélyes vállalkozása a René, aki az elmúlt években a jó nevű Sushi Sei étteremben dolgozott, előtte pedig Ausztriában. Nem tökéletesen beszél magyarul, de igyekszik.
Az ebédmenüjük éri meg leginkább, ami annyira kiadós, hogy nem is bírtam megenni az egészet. Miso leves erdei gombákkal, majd egy sushi szett, amelyben lazacos nigiri, California roll és avokádó maki szerepelt, összesen 13 db sushi. Mindez 2700 Ft. Frissen, a szemünk láttára, a rendelést követően készültek el a sushik, a leves már előre meg volt főzve. Még nem igazán lett ismert az étterem, de már online megrendeléseket is fogadnak. A berendezés nagyon csinos, egyáltalán nem japános, hanem inkább vintage hangulatú. Ahogy az ausztriai karriermúltat megismertem, így azt mondanám, kicsit az osztrák kávéházak hangulatát idézi meg a beltér.
Nagyon finomak voltak sushik, friss, minőségi alapanyagokból dolgoznak, nem kispórolós, nem összecsapott, hanem inkább profi munkának láttam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
René Sushi Budapest - BelsőRené Sushi Budapest - BelsőRené Sushi Budapest - Étel/italRené Sushi Budapest - Étel/italRené Sushi Budapest - Étel/italRené Sushi Budapest - BelsőRené Sushi Budapest - Étel/italRené Sushi Budapest - Étel/italRené Sushi Budapest - MosdóRené Sushi Budapest - MosdóRené Sushi Budapest - EgyébRené Sushi Budapest - Külső képRené Sushi Budapest - Külső képRené Sushi Budapest - BelsőRené Sushi Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval