Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szeretnivaló hagyományos büfé

Retró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út BudapestRetró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út Budapest a térképen

2015. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. január 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Retró lángos büfé a város egyik legjobb kávézója, a Café Memories mellett működik, némiképp más filozófiával. Egy valami közös bennük, hogy ezt is lélekkel csinálják.
A büfének van fedett része is, de azért a beltérben nincs decemberben túl nagy meleg, a télikabát nem nagyon kívánkozott le rólunk.
Klasszikus fősodratú ételeket, gulyáslevest, spenótot, rántott húsokat kínálnak, továbbá népszerű street food ételeket, sokféle lángost, palacsintát.
Mi némi hezitálás után egy kolbásszal töltött lángos és egy adag rántott sajt mellett döntöttünk. A lángos tésztája a töltekék körül helyenként nyers maradt, de azért a nagyja elfogyott, ízre-állagra árban ezt leszámítva megfelelő volt. A rántott sajt kevés pénzért jó nagy adag, két darab sajt, bőségesen mért sültkrumplikockával körítve, áfonyalekvárral került 780 forintba. A sajt rendben volt, tartottunk tőle, hogy tán növényi lesz, de nem az volt.
Forró teát ittunk hozzá, aminek az árát eltévesztették blokkoláskor, de ezúttal készséggel elhittük, hogy tévedés volt, rosszul írta fel valaki a táblára az árat. Annál is inkább, hogy a borravalót sem fogadták el, meg egyébként is az egész hely nem arról szól hogy lehúzzák a vendéget, hanem arról, hogy élvezhető, házias ételeket kínáljanak nagyon jó áron, kedves szavak kíséretében.
Erős pontozás a négy szívecske, de nem nevezhetem átlagosnak azt a helyet, ahol frissen sütik a helyben pucolt krumplit, nem fáradt az olaj, a rántott sajt kifejezetten jó és a lángos is majdnem rendben volt. A 3,5 pontot kerekítettem 4-re, a helyet pedig ajánlom azoknak, akik csak kicsit sietnek és kevés pénzből akarnak jóllakni tisztességesen elkészített ételekkel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (7)
Retró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út Budapest - BelsőRetró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út Budapest - Étlap/itallapRetró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út Budapest - BelsőRetró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út Budapest - BelsőRetró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út Budapest - Étel/italRetró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út Budapest - Étel/italRetró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út Budapest - Étel/ital

Retró Büfé Lángos-Palacsintázó - Mexikói út további értékelései

2017.04.01barátokkal
A Mexikói úti földalatti végállomásnál lévő büfésoron 2015 tavaszán nyitották meg a Retró Büfét, a kiváló Cafe Memories kávézó mellett. A feliratokból rá lehet ismerni, hogy ugyanahhoz a csoporthoz tartoznak, mint a hasonszőrű Retró lángosos az Arany János úti metrónál. A fő profil a lángos és...
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval