DEndre: Jó kis thai - autentikus ízek - Rim Thanonh Thai Food Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Rim Thanonh Thai Food Budapest értékelése
620. helyezett a 4400 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
29 szállásértékelés 283 városban járt
2595 étteremértékelés 1493 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Jó kis thai - autentikus ízek

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Rim Thanonh nevű thai étterem meglátogatásához bizony komoly elhatározás kellett, mert mind a Google, mind az étteremkalauz rossz címet adott meg, a hely meg elég kicsi, nem látványos a cégtábla. Végül úgy találtunk oda, hogy felhívtam őket s megmondták a jó címet – ami történetesen ott volt közel, épp a másik oldalon.
A kiszolgálás jó, a hely parányi, mi a galérián ültünk le.
Tavaszi tekercset ettünk és egy rákos-rizses pad thait, finom volt mindkettő. Utóbbihoz adtak tört földi mogyorót és babcsírát, előbbihez thai chili szószt (készterméket.) Az árak korrektek, lásd az étlapot.
Tipikus négy pontos hely, egyértelműen jobb az átlagnál, nem csoda, hogy felkerült a Magyar Konyha TOP10 egyik listájára, de az is biztos, hogy nem 5 pontos.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni DEndre felhasználót?    Igen

Cím
1074 Budapest
Dob u. 60.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. november 17.
Thai kisbüfé a Dob utcában, majdnem a Nagykörútnál. A bejárat mellett nem túl jó minőségű fotókon láthatjuk az amúgy kimondhatatlan nevű, számomra többnyire idegenül hangzó fogásokat. Sült tészta, sült rizs zöldségekkel, sertéshússal, csirkével, a főételek 1750 Ft-ba kerülnek, a rák és a...

2018. december 1.
Hideg szélben, esőben kutyagoltunk a Körút felé, és semmi másra nem vágytunk, csak egy forró levesre. Az éh- és fagyhalál küszöbén vettük észre a Rim Thanonh cégérét. Ha thai, akkor ott lesz forró leves! Majd' sírva fakadtunk, mikor beléptünk a csöpp helyiségbe, ahol az egyetlen asztalnál két...