Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A sör legyőzte a burgert

Rizmajer Kézműves Sörház BudapestRizmajer Kézműves Sörház Budapest a térképen

2023. júniusban járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 13.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A népszerű Rizmajer hazai kraft sörüzem 3 egységgel van jelen a budapesti vendéglátó szcénában. A belvárostól legtávolabb ez a sörházuk és sörkertjük található, amely egyúttal a fő bázisuk, és ennek a legnagyobb az alapterülete, a legtöbb férőhellyel.
Csepel külső, de forgalmas részén található, ahol az egyik oldalon már kertes házas utcák húzódnak, de a bejárattal szemben panellakótelep található. Parkolás a környéken ingyenes, bár a többség nyilván nem autóvezetőként érkezik ide.

A Rizmajer sörökből a teljes szortimentet kínálják csapoltan és üvegesben is, helyben fogyasztásra és elvitelre is. Nekem bejön a Rizmajer ízvilág, főleg a gyümölcsös és a sötétebb vonal, és árban is kifejezetten kedvező (a sörök esetében az árra vonatkozó pontszám részemről egyértelműen 5 pont). Az ételkínálat hasonló, mint amit a Móricz Zsigmond körtéren már teszteltünk. Sörkorcsolyák, grill ételek, burgerek.
Sajtburgert ettem hagymakarikával és coleslaw salátával. Mivel nincs menü és nincs kis adag semmiből, a köretekből sem, ezért tételenként kellett fizetni, 2390 Ft + 990 Ft + 990 Ft, és így összességében nekem ez már túlságosan nagy adag volt, és árban is ez így azért szerintem kicsit túlzó. Hát, nem vagyok egy nagyevő, ez tény. Nem kérdezték meg, hogy a burgerben a húspogácsa mennyire legyen átsütve. Tetszett a burgerben a ropogósra sült sajtszelet. A zsemle viszont nem, mivel az egy elég gyatra puffancs volt, nem is ettem meg.
Elvitelre vettem egy Fekete Cherry sört (750 Ft/ üveg). A coleslaw átlagos, a hagymakarika mirelit.

Kötelező szervizdíj nincs.
A beltér tágas, itt lehetett meccset nézni a kivetítőn. Mivel a hátsó nyitott sörkertben szabad a dohányzás, így olyan asztalhoz kellett helyezkedni, ahol az ételünkbe és az arcunkba nem száll a füst a szomszédos más asztaltársaságoktól.
Népszerű hely minden korosztály számára. Inkább ivós, mint evős helyként ajánlom.
Az asztal tisztaságával és a mosdóval nem voltam igazán elégedett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (17)
Rizmajer Kézműves Sörház Budapest - Étel/italRizmajer Kézműves Sörház Budapest - MosdóRizmajer Kézműves Sörház Budapest - MosdóRizmajer Kézműves Sörház Budapest - Külső képRizmajer Kézműves Sörház Budapest - Étlap/itallapRizmajer Kézműves Sörház Budapest - BelsőRizmajer Kézműves Sörház Budapest - Étlap/itallapRizmajer Kézműves Sörház Budapest - Étlap/itallapRizmajer Kézműves Sörház Budapest - BelsőRizmajer Kézműves Sörház Budapest - BelsőRizmajer Kézműves Sörház Budapest - BelsőRizmajer Kézműves Sörház Budapest - BelsőRizmajer Kézműves Sörház Budapest - BelsőRizmajer Kézműves Sörház Budapest - BelsőRizmajer Kézműves Sörház Budapest - Étel/italRizmajer Kézműves Sörház Budapest - Étel/italRizmajer Kézműves Sörház Budapest - Étel/ital

Rizmajer Kézműves Sörház további értékelései

2015.09.15barátokkal
Kiváló
A közeli Rizmajer sörfőzde söreit ebben a remek sörözőben is lehet fogyasztani. Az olcsóbb, egyszerűbb világos mellett folyamatosan van búzasör, és a kedvencem a Cingulus, a fekete porter, ami egészen kiváló. A kerthelyiségben vasárnaponként hangulatos zene és grill pult, csülökkel és más...
2014.07.18barátokkal
Kiváló
Igazi jó kocsma, terasszal, tágas beltérrel, népes közönséggel és a Rízmajer főzde saját söreivel. Ezek közül mindegyik üti a mércét, a búza meg a Cingulus fekete egyenesen kiemelkedő. Van zsíroskenyér 100 ftért, meg helyben készült hamburger és kenyérlángos. Aznap pár helyen már túl voltunk,...
Népszerű szállások a környéken
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
52.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval