Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új kávézó a Zsinagógánál

Roladino Kávézó & Reggeliző BudapestRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest a térképen

2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Új kis kávézó a Dohány és Wesselényi utca sarkán, a Zsinagóga árnyékában. Egyszemélyes kiszolgáló személyzet, a beltér vadonatúj, kellemes légkörű.
Úgy tűnik, még nem fedezték fel igazán a vendégek, de a lokáció jó, forgalmas, kitűnő a láthatóság. Még egy kis teraszuk is van, 2 kis asztalka, amely a Zsinagóga oldalfalára néz. Mondjuk igaz, ami igaz, elég forgalmas ez a környék, folyamatosan pöfögnek az autók.
A mini bagettbe töltött szendvicsek helyben készülnek: tarjás, sonkás, szalámis, sajtos, rántott húsos, tojásos, jól néznek ki.
Az tetszett az ételekben, hogy egy kicsit más volt, nem ugyanúgy néztek ki, mint a legtöbb hasonszőrű vendéglátó egységben.
Ez nemcsak a szendvicsekre, de a desszertekre is igaz. A croissant epres töltelékkel, rózsaszín díszítéssel készült, a fánkok töltöttek, csoki-, illetve vanília öntettel és cukorszórással díszítve. A diós süti egy kicsit a marlenkára emlékeztetett, de nem egészen. A mascarponés-csokis süti is finom volt (390 Ft).
Primator söröket kínálnak csapoltan (Ale 990 Ft, Premium 700 Ft) üvegesben dark és meggyes fajtákat láttam. Laurino Rossi hagyományos olasz pörkölésű kávét főznek, korrekt, jó erős, karakteres, 450 Ft az eszpresszó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Roladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Külső képRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étel/italRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étel/italRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étel/italRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étel/italRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étel/italRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étel/italRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - BelsőRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étel/italRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étel/italRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étel/italRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - BelsőRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - BelsőRoladino Kávézó & Reggeliző Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!