Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új indiai étterem

Royal Rasoi Indiai Étterem BudapestRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest a térképen

2018. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2018. áprilisában nyílt ez az indiai étterem a Ráday utcában. Pontosan emlékszem rá, hogy pár évvel ezelőtt már szintén működött itt egy másik indiai étterem, akik később átköltöztek a 32-esek terére.
A berendezés, elrendezés ugyanúgy maradt, mondjuk, túl sok variáció nincs is. A szűk beltérben elfér 5 asztal, belül van a pult, innen nyílik a konyha, ahol több mint 20 éves gyakorlattal rendelkező indiai szakács főz. Van egy kis galéria is, amelyet különteremként is lehet használni. A beltér, a dekor letisztultan elegáns, nem keleties, ezeregyéjszakás, viszont minden asztalon van egy kis váza színes virágokkal és pávatollal.
A 2 pincér közül az egyik indiai, ő nem is beszél magyarul, de persze angolul gond nélkül lehet vele kommunikálni.
Az étlap terjengősen hosszú, kizárólag tradicionális indiai ételek, azon belül is az északi régió eledelei. Leegyszerűsítve azt mondanám, hogy a déli a csípősebb és a kevesebb húst használó.
Van 2 féle ebédmenü, csirkés és vegetáriánus. Hogy ez éppen melyik fogás, az naponta változik, előre nincs is meghirdetve, de a normál étlap közkedvelt szószos főételei közül választják ki.
A normál étlap árai sem veszélyesek, előételek 300-2800 Ft, levesek 800 Ft, húsos főételek 2-3000 Ft, vega főételek 1500-2300 Ft.
Az általam választott ebédmenü chicken dopiaza volt, csirkemell falatok hagymás-paradicsomos szószban, üvegesre dinsztelt hagymával,
fokhagymával, gyömbérrel, korianderrel és indiai fűszerekkel. Kicsit volt csak csípős, inkább pikáns, karakteres, egy adag basmati rizs, zöldség curry zöldborsóval és krumplival, valamint egy kis szelet naan kenyér. Bőségesen jól lehetett lakni ezzel az egy fogással, pedig éhesen mentem.
Kötelező szervizdíj nincs, bankkártyával lehet fizetni. Tavasztól szeptemberig kiülős teraszuk is üzemel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Royal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étel/italRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étel/italRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étel/italRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - BelsőRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - BelsőRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - BelsőRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étlap/itallapRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étlap/itallapRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étlap/itallapRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étlap/itallapRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étlap/itallapRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étlap/itallapRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Étlap/itallapRoyal Rasoi Indiai Étterem Budapest - Külső kép

Royal Rasoi Indiai Étterem további értékelései

2019.04.25a párjával
Kiváló
Szívesen látogatjuk a fővárosi „falunapokat”, sokszor voltunk már liba-, hal-, szürkemarha- sör- és egyéb fesztiválokon. Most egy olyan rendezvényre látogattunk el, amit valami titokzatos okból bárányfesztiválnak neveztek. Volt ott minden: kisvidámpark, kismillió sörös bódé,...
2018.12.28a párjával
A Ráday utcában a Harminckettesek terére költözött Tandori étterem helyén nyílt meg idén áprilisban ez az indiai étterem, amit nemrég fedeztünk fel. Az utcai portálja annyira jelentéktelen, hogy többször elmentünk előtte anélkül, hogy észrevettük volna, és akkor is alig találtuk meg, amikor...
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Senior kedvezmény 60+
2024.12.23-ig
Portobello Hotel Esztergom
83.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval