2025. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2026. január 31.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ahogy írta Ugor is, én is folyamatosan figyelem az új helyeket, ez már afféle megszállottság. Egyébként vannak visszajárós helyeim is, csak azokról nem számolhatok be heti rendszerességgel. 2025 novemberben nyitott meg Békásmegyeren a piac mögötti pavilsoron ez a kézműves burgerező, meg is néztük a nyitást követően 1-2 héttel. Annyit tudni a tulajdonosról, hogy Gergő évekig dolgozott vezetőként egy multi cégnél, sokat dolgozott és utazott, s emiatt alig volt ideje a családjára. Nagy váltással a hobbija felé fordult, ami a sütés-főzés, a barbecue volt, s így jött létre ez a hely.Célként az amerikai In-N-Out-burgerezés élményét szeretné itt megvalósítani, egyelőre nekem ez nem jött át. A helyszín puritán, egy egyszerű büfé a pavilonsoron, a bejárat előtt 2 kis asztalka. A benti részben IKEA fenyőasztalok székekkel, frissen meszelt, festett beltér. Szolid dekoráció, pár vadászereklye - agancsok, valamint a plafonról lelógó kötélcsomók. A pultnál kellett rendelni, az ételek frissen készültek. A tulajdonos főnök nem volt bent, 2 kedves fiatal srác szolgált ki bennünket, akik párhuzamosan pultoznak és sütnek is. Probléma, hogy étel- és olajszag volt, a szellőztetést, szagelszívást nem sikerült megoldani. Az étlap rövidke. 5 féle smashed burger, az egyik a signature Rusty Rack, lehet csípős verzióban is kérni Jalapeno-val, vagy mustárral (3290 Ft), a dupla húsos Húsimádó 4690 Ft. Volt még pulled pork szendvics (szintén 3290 Ft), valamint elvileg oldalas is szerepelt az étlapon, de az éppen nem volt. Én Quesadillát kértem, érdekes módon ez is ugyanannyiba, 3290 Ft-ba került. Ebből van teljes kiőrlésű és gluténmentes verzió is. Menü nincs, így külön kértünk egy adag hasábburgonyát (780 Ft), ez alap mirelit. A burgerben a húst egy kicsit elégették. A fűszerezés viszont jól eltalált. A Quesadilla inkább közepes volt. Azt beszélgettük, hogy egy férfinek/fiúnak egy ilyen burger kb. fél fogára elég, egy főétkezésnek karcsú. Összességében 3,5 pont az élményem és az értékelésem, de ezúttal felfelé kerekítettem, mivel a kiszolgálás kedves, a közeg szimpatikus. Az 5 dl-es Schweppes üdítő 790 Ft volt. Nincs kötelező szevizdíj.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()