Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Japán házikoszt

Sakana & Sakura Sushi Bar BudapestSakana & Sakura Sushi Bar Budapest a térképen

Kiváló 2017. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. november 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az év felfedezése, talán így novemberben már megelőlegezhetem a címet.
Egy kuponos cég ajánlatából tudtuk meg, hogy létezik, és a kedvezményes japán menü is elnyerte a tetszésünket. Míg az ebédünk készült, nézegettük az étlapot, aminek az lett a következménye, hogy két hét múlva visszamentünk. A kínálatban minden kedvencünk szerepelt, az árak pedig bónusz nélkül sem magasak.

Szóval most két októberi látogatásról számolok be egy füst alatt. Azt hiszem, ez jó ajánló, magáért beszél.

Első alkalommal currys csirkét kaptunk rizzsel, algasalátát és tempurázott tigrisrákot. Friss és finom volt minden, a mennyiség is pont elegendő.
Másodszorra szusizni akartunk, de mire átfázva megérkeztünk, inkább egy forró Rament kívántam. Olyan volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Tele hajszálvékony, puha marhahús szeletekkel, tésztával, zöldségekkel. Fűszerként csípős, savanykás pácolt retket és szójacsírát adtak mellé, tökéletes, harmonikus ízhatás. Említésre méltó a kisebb merőkanál méretű és fazonú evőeszköz, első látásra meghökkentő, de igen kényelmesen lehet vele enni, sokkal praktikusabb, mint a megszokott kis porcelánkanál.

A párom ropogós kacsasültet evett rizzsel. Az íze jó volt, de a bőr ropoghatott volna egy kicsit jobban.

Jól laktunk az emberes adagokkal, így szusit végül csak desszertnek választottunk. egy tízdarabos válogatást osztottunk el ketten.
A japán sört egy kicsit drágállottuk, de hát "messziről jön", mondta a pincérnő. Erős, finom, érdemes megkóstolni.

Az étterem berendezése ízléses, a dekoráció stílszerű. A japán személyzet barátságos, és nagyon szépen beszélnek magyarul. Sokszor visszajövünk még, az biztos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Sakana & Sakura Sushi Bar Budapest - Külső képSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - BelsőSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - BelsőSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - BelsőSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - BelsőSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - Étel/italSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - Étel/italSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - Étel/italSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - Étel/italSakana & Sakura Sushi Bar Budapest - Étel/ital

Sakana & Sakura Sushi Bar további értékelései

2024.01.20családjával
Nagyon hangulatos, csendes és kultúrált hely, a pincér lányok nagyon aranyosak voltak végig. Az étel nagyon finom volt, a hely pedig nagyon jól hozza az ázsiai hangulatot. Az ár pedig kedvező volt. Csak ajánlani tudom.
2021.03.16kollégákkal
Kiváló
Gyors kiszolgálás, kedves és pontos. Igaz amit keretem -kalifornia paprikás makit nem árultak, de van rengeteg más, így helyette az uborkás és avokádosat "ettünk" és hoztunk el. Mind kettő remek és jól elkészített pont úgy ahogyan kell.Az árak megfizethetőek.Minden friss és finom volt, a...
2018.04.11gyerekekkel
A Klinikák és a Nagyvárad tér közelében található viszonylag új keletű, japán ételeket kínáló étterem egy új építésű lakóház aljában, kellemes park és játszótér közelében. Néhány hónap különbséggel két alkalommal ettem már itt. Először egy kuponos akcióval rákos-csirkés bento boxot, másodszor a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.18-ig
Sungarden Hotel Siófok
73.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval