Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sushizás a Gozsduban

Sakura Gozsdu BudapestSakura Gozsdu Budapest a térképen

2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Helyszín a Gozsdu Udvar, azon belül elég szürreális a miliő, a Holló utcai parkolóház alja, amelynek előtere egy zajos, villanófényes játékterem. Gyakorlatilag a játékteremből nyílik maga az étterem, ahol többféle ázsiai nemzet ételét kínálják, a japán mellett vietnami és thai ízeket is.
Kuponos akcióval jártam itt, amely egy 24 darabos sushi tálra vonatkozott. Elég sok asztal van, nagy az alapterület, a berendezés modern, karakteres, vörös-fekete geometriai minták a falakon. A pult 3 oldalról megközelíthető. Jó helyet kínáltak, az ablak mellett, csak sajnos kifelé nincs semmi érdemleges látnivaló (csak a játékgépek).
Innen viszont láttam, hogy a konyha és a mosogató a játékterem másik oldalán kapott helyet, és elég elmaradott, középkori viszonyok uralkodnak. Én biztos nem szeretnék egy ilyen konyhán dolgozni.
A sushi szett a kuponnal nagyon megérte az árát, a normál ár kb. 5000 Ft lett volna, a kuponnal kevesebb, mint 3000. Nagyon szépen rendezték el sushikat a fekete vaslapon. A 4 fajta között volt maki, nigiri, lazacos, kaviáros, avokádós, teriyaki grillezett, ropogós bundával. Először azt gondoltam, egy részét hazaviszem a tálnak, de végül meg tudtam enni egyedül is, igaz, aznapra már tele is lettem, vacsorára már nem vágytam.
A kiszolgálás lassú, vontatott, pedig alig volt pár vendég.
A mellékhelyiség borzasztó, kritikán aluli. 2 WC rossz, a felirat szerint, a működő is igénytelen. Nagyon ciki lehet ez az amúgy igényes(nek tűnő) étteremnek. (ezért a tisztaság 1 pont).
Az elhelyezkedés miatt sok a külföldi vendég, és inkább a fiatal korosztály.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (30)
Sakura Gozsdu Budapest - Külső képSakura Gozsdu Budapest - BelsőSakura Gozsdu Budapest - BelsőSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - BelsőSakura Gozsdu Budapest - Étlap/itallapSakura Gozsdu Budapest - BelsőSakura Gozsdu Budapest - Étel/italSakura Gozsdu Budapest - Étel/italSakura Gozsdu Budapest - Étel/italSakura Gozsdu Budapest - Étel/italSakura Gozsdu Budapest - Étel/italSakura Gozsdu Budapest - Étel/italSakura Gozsdu Budapest - BelsőSakura Gozsdu Budapest - BelsőSakura Gozsdu Budapest - MosdóSakura Gozsdu Budapest - MosdóSakura Gozsdu Budapest - MosdóSakura Gozsdu Budapest - MosdóSakura Gozsdu Budapest - EgyébSakura Gozsdu Budapest - Külső képSakura Gozsdu Budapest - Belső

Sakura Gozsdu további értékelései

2018.03.30a párjával
Megérdemli a finom falatokat és a jó kiszolgálást a kitartó vendég, aki végre megtalálja a Gozsdu udvarban ezt a helyet. Mindegy, hogy kívülről, a Holló utca felől közelítünk, vagy végigsétálunk a turistáktól hemzsegő udvaron. Az útjelző nyilat követve egy játékterembe jutunk, ahol flippereznek,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
56.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval