Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyümölcs nincs, zöldség van

Salad Box - Pólus Center BudapestSalad Box - Pólus Center Budapest a térképen

Átlagos 2017. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Pólus Center vendéglátós "szigetén" található, viszonylag újabb nyitású hely. Ez a salátázó is egy lánc tagja, a városban több helyen is megtaláljuk őket, az Eiffel téren lévő egységük nagyon tetszett.
Ide kifejezetten azzal a céllal jöttem, mert gyümölcssalátát szerettem volna enni, ami a kiírások szerint van náluk, sőt a pulton még egy külön figyelemfelhívó színes kartonlap is reklámozza a gyümölcssalátát. Kivártam a nem hosszú, ám csigalassan haladó sort, majd a rendeléskor kissé nyeglén közölte az egyik alkalmazott, hogy nincs semmi gyümölcs, kifogytak, majd talán pár nap múlva, ha jön a rendelés. Sőt, a másik 2 féle desszertjük sem volt elérhető: a chia puding és a görög joghurt sem, mert azok is desszertek, hangzott az elmés indoklás.
A salátáik ennek ellenére finomak, bár meglehetősen drágák. Minden egyes saláta frissen, egyedileg készül a rendelést követően. A húsosak 1490/1690 Ft-ba kerülnek, de nem kell sok húsra számítani, az inkább dekorációs mennyiségű, a zöldek dominálnak a mixben, míg a húsnélküliek 1290 Ft-ba kerülnek. Lehet tetszés szerint összeválogatni max. 5 összetevőt ezért a pénzért, vagy lehet választani az előre összeállított salátáikból is, amelyek a képeken elég jól néznek ki, és a valóságban sem rosszabbul.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Salad Box - Pólus Center Budapest - BelsőSalad Box - Pólus Center Budapest - Külső képSalad Box - Pólus Center Budapest - Étel/italSalad Box - Pólus Center Budapest - Külső képSalad Box - Pólus Center Budapest - Étlap/itallapSalad Box - Pólus Center Budapest - Étlap/itallapSalad Box - Pólus Center Budapest - Étel/italSalad Box - Pólus Center Budapest - Külső képSalad Box - Pólus Center Budapest - Étel/italSalad Box - Pólus Center Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Kamilla Balmazújváros - Tavaszi Basic Kamilla
Tavaszi Basic Kamilla
2024.06.21-ig
Hotel Kamilla Balmazújváros
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval