Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kihívás a Fruccolának

SaladConcept BudapestSaladConcept Budapest a térképen

2016. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. február 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tavaly ősszel nyílt meg a belvárosi Hercegprímás utcában ez a modern szemléletű, kizárólag frissen összeállított ételeket kínáló salátabár. Az alapanyagok üdék, ropogósak, jó minőségűek.
2 féle levest (ottjártunkkor fokhagymakrém és karfiol) /550 Ft, 4 féle wrap-ot 2 méretben /1090 ill. 1390 Ft és számtalan salátatálat kínálnak, mindegyiket 2 féle méretben, de a kicsi is nagyon bőséges. A legolcsóbb, kisebb méretű alap saláta a jégsaláta mellett 3 további összetevővel és 1 dresszinggel 1040 Ft-ba kerül. A saláta alap helyett penne tésztát is lehet kérni.
A Salad Concept által megálmodott és élethű színes fotókon bemutatott tucatnyi salátából a kis adagok 1400-1700 Ft-ba, a nagyok 1900-2200 Ft-ba kerülnek. Ha nem vagyunk vegák, 3 féle grillezett csirkemell kockát (mézes-mustáros, chilis-csípős és sima grill fűszeres), tonhalat, füstölt lazacot, koktélrákot, bacont vagy sonkát választhatunk feltétként. Ezeken kívül többféle sajtot (mozzarella, kéksajt, feta, parmezán), zöld vagy fekete olívabogyót, paprikát, kukoricát, zöldborsót, répát, paradicsomot, mangókockát, ananászt, narancsot, gombát, bébispenótot, uborkát, csicseriborsót, hagymát is kérhetünk a salátába. Árak tekintetében felső-középkategóriás, de ár-érték-mennyiség alapján mégis kedvezőbbnek tűnik, mint a környékbeliek között évek óta sláger Fruccola, ahol ráadásul folyamatosan tömeg van ebédidőben, lassú a kiszolgálás, és nincs elegendő ülőhely.
A kiszolgálás itt sem túl gyors, viszont kedves, készséges, és nem okoz gondot, ha valaki cserélni szeretne az összetevőkön. A csirkemell kockák fűszerezését egy kis kóstolóval le lehetett előzetesen tesztelni, ez is nagyon szimpatikus volt. Egyelőre még nem nagyon fedezték fel őket a környéken, bár folyamatosan jött 1-2 újabb ember, s a vendégeknek több mint a fele külföldi volt. Magasított asztaloknál lehet helyben enni vagy elvitelre vásárolni, a csomagolásért nem számolnak fel plusz díjat. Bankkártyával is lehet fizetni.
Szimpatikus, kellemes hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
SaladConcept Budapest - Külső képSaladConcept Budapest - BelsőSaladConcept Budapest - EgyébSaladConcept Budapest - Étel/italSaladConcept Budapest - BelsőSaladConcept Budapest - BelsőSaladConcept Budapest - Külső képSaladConcept Budapest - Étel/italSaladConcept Budapest - Étel/italSaladConcept Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
94.050 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással