Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lámpa kollekció

Sansz BudapestSansz Budapest a térképen

Átlagos 2022. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. június 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Itt korábban is kávézó működött, de más néven, és gyakorlatilag a Generali Biztosító házi/irodai kávézójaként üzemelt. A covid azonban nagyon átírta a történetet, hiszen a járvány begyűrűzésekor a biztosítós kollégák otthoni munkavégzésbe vonultak, és sokan közülük több mint 2 évvel a lezárások után a mai napig is ott maradt. Azért tudom ezt, mert történetesen az egyik barátnőm is ennél a cégnél dolgozik. Szóval nemcsak a külsős, utcáról betérő vendégek maradtak el, de az irodai dolgozók is.
A közelmúltban láttam, hogy a korlátozások feloldásával ismét kinyitották ezt a kávézót is, de már változott a dizájn. Bár a pult és a fal menti ülő alkalmatosságok nem változtak. A kínálat szolid, kávén kívül 1-2 szendvics és sütemény akadt.
Egy eszpresszót kértem, ami 550 Ft-ért olcsónak nem nevezhető és nem is volt átütő minőségű. A személyzet tagjai (egy fiatal lány és egy fiú) az egyik asztalnál lévő baráti társaságukkal múlatták az időt, innen álltak fel, ha éppen érkezett vendég.
A "Sansz" névválasztás szerintem borzalmas, ez nyilván szubjektív, de nem tudom szó nélkül hagyni.
Miről marad mégis emlékezetes ez a kávézó? Mindenféle izgalmas lámpákat figyeltem meg a plafonon, ld. a fotókon. Lakberendezési boltban ez jó pont, ide viszont szerintem kevés. Azért ajánlom, mert tiszta és kulturált, de nincs egyénisége és saját íze-lelke a helynek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (13)
Sansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - EgyébSansz Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények
Wellness élmények
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
52.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.15-ig
Thermal Panzió Igal
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval