Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Talán a legjobb pho-bár Budapesten ezidőtájt

Sáo Food & Bar - Gozsdu Udvar BudapestSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest a térképen

Kiváló 2015. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Sao pho bisztróban a két alapvető észrevételünk volt, miután elhelyezkedtünk. Egyrészt, hogy dizájnosabb hely, mint az átlagos pho-bárok, a másik, hogy drágább. Nem is kicsivel, a szorzó szinte kettes.
Ugyanakkor az is tény, hogy igényesebb és a kiszolgálás is nagyon rendben van. Apám szóba elegyedett a kis pincérlánnyal, nagyon kedvesen elmondta a hátteret, tételesen hogy egy vietnámi-kínai pár viszi a helyet, legjobb tudása szerint, ami meg is érződött. Ettünk szokás szerint pho levest, tavaszi tekercset és mellé még dim sumot, minden remek volt, állagra ízre egyaránt.
Mindez jóval a 2016-os Gault Millau kalauz megjelenése előtt volt, a kalauz részletes átolvasásakor vettem észre, hogy a helyet 13 ponttal és egy sapkával díjazták, ami vietnámi étteremmel még nem fordult elő Magyarországon.
Úgyhogy csak így tovább!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Sáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapSáo Food & Bar - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallap

Sáo Food & Bar - Gozsdu Udvar további értékelései

2015.11.27egyedül
A hipertrendi Gozsdu Udvar Holló utcai átjárójának jobb oldalán egy korábbi jellegtelen kínai gyorsétterem helyén nyitották meg a Sao étkezdét, amelyben vietnami és kínai finomságokat ehetünk. A Gault&Millau 2016-os étteremkalauza 13 ponttal és egy sapkával értékelte a teljesítményüket, pedig még...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
97.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval