Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kilátás a Szent István parkra

Sarki Fűszeres BudapestSarki Fűszeres Budapest a térképen

Kiváló 2015. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. május 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újlipótváros egyik jól ismert "trendi" reggelizőhelye a Sarki Fűszeres. Egy háromszegletű telken helyezkedik el az épület, s nemcsak bisztróként üzemel, hanem boltként is, kicsit hasonló az image a Culinarishoz. Az étlap elég egyszerű, a boltban található minőségi élelmiszerekből frissen készítenek mindenféle egyszerű, de finom falatot, reggelit, vagy a nap későbbi időszakaiban szendvicseket.
A hely főleg mediterrán, olasz, görög és spanyol ételekben - sajtok, sonka, kolbász, olívabogyó - és italokban (főleg borok) erős.
Az üzleti pici, bent csak az ablaknál van néhány ülőhely, a vendégek azonban úgysem benn, hanem kinn, a fedett teraszon üldögélnek előszeretettel.
Serrano sonkás, paradicsomos, olívaolajos bocadillo szendvicset választottam. Nagyon kiadós, nagy méretű szendvics, a 2 fele külön meg volt pakolva a rávalókkal és nem volt összefordítva. Egyik alapanyaggal sem spóroltak, és borssal fűszerezték meg az olajat.
A kiszolgálásra az elején kellett várni, mert az üzletben éppen vásároltak.
Kis üveges Colával és borravalóval együtt 1800 Ft-ot fizettem; minden pozitívuma mellett egy elég drága hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (20)
Sarki Fűszeres Budapest - Külső képSarki Fűszeres Budapest - Étlap/itallapSarki Fűszeres Budapest - Külső képSarki Fűszeres Budapest - Étel/italSarki Fűszeres Budapest - BelsőSarki Fűszeres Budapest - Étel/italSarki Fűszeres Budapest - Étel/italSarki Fűszeres Budapest - Külső képSarki Fűszeres Budapest - Étlap/itallapSarki Fűszeres Budapest - BelsőSarki Fűszeres Budapest - Külső képSarki Fűszeres Budapest - Külső képSarki Fűszeres Budapest - Külső képSarki Fűszeres Budapest - BelsőSarki Fűszeres Budapest - BelsőSarki Fűszeres Budapest - EgyébSarki Fűszeres Budapest - BelsőSarki Fűszeres Budapest - Külső képSarki Fűszeres Budapest - Külső képSarki Fűszeres Budapest - Külső kép

Sarki Fűszeres további értékelései

2014.11.26egyedül
A Sarki Fűszeres egy delikáteszbolt, ahol mindenféle igényes alapanyagot és készterméket lehet kapni, sajtokat, fűszereket, minőségi olajokat, tisztes pékárut, bort s ki tudná mindet felsorolni.  Kiváló reggelizőhely. Ezt kihasználva egy komor téli napon, idén január közepén néztünk be...
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval