Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Több szempontból is találó a név

Sarki Róka Kávézó BudapestSarki Róka Kávézó Budapest a térképen

2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. április 16.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Millenáris szomszédságában, a Lövőház és a Káplár utca sarkán található kávézó és kocsma, félszuterénban, nagy terasszal, Staropramen napernyőkkel. Önkiszolgáló rendszerben rendelni és fizetni bent a pultnál kell. A csapon 3 féle Staropramen, Borsodi, Hoegaarden és Belle Vue Kriek sörök. Az italkínálat többségében kommersz, a dekoráció fő elemeit a különböző italmárkák reklámplakátjai jelentik. Megdöbbentő gondolatokat keltett bennem pl. a Fütyülős pisztáciás macaron pálinkájának reklámja, de biztos van olyan, akinek ez bejön.
Olasz pörkölésű Gourmet by Tobia kávét főznek, nem valami jó, de iható. Árban középkategóriás, eszpresszó 300 Ft, hosszú kávé 400 Ft, cappuccino 450 Ft.
A pultos szimpatikus, jó hangulatot teremt a krimóban.
A mosdó igénytelen és koszos (törött szemetes, vastagon vízköves és elszíneződött mosdókagyló). Ételeket nem tartanak, legalábbis nem olvastam az étlapon és a pultban sem láttam semmit.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (17)
Sarki Róka Kávézó Budapest - Külső képSarki Róka Kávézó Budapest - BelsőSarki Róka Kávézó Budapest - BelsőSarki Róka Kávézó Budapest - Étel/italSarki Róka Kávézó Budapest - BelsőSarki Róka Kávézó Budapest - BelsőSarki Róka Kávézó Budapest - Étel/italSarki Róka Kávézó Budapest - MosdóSarki Róka Kávézó Budapest - BelsőSarki Róka Kávézó Budapest - BelsőSarki Róka Kávézó Budapest - BelsőSarki Róka Kávézó Budapest - Külső képSarki Róka Kávézó Budapest - Külső képSarki Róka Kávézó Budapest - Külső képSarki Róka Kávézó Budapest - Külső képSarki Róka Kávézó Budapest - Étlap/itallapSarki Róka Kávézó Budapest - Külső kép

Sarki Róka Kávézó további értékelései

2016.01.04barátokkal
Átlagos
A Lövőház utcában egyik hely éri a másikat, de a kocsmák vezetnek. Ezek egyike a Sarki róka, mely nem meglepő módon a sarkon van. Alapvetően kommersz az italkínálat, de akad néhány jó pálinka és jó bor. A csapos jókedélyű, szereti a hozzá hasonlóan jókedélyű alkoholistákat, úgyhogy jól...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással