A Mammut II. Bevásárlóközpontban a 2. emeleten is nyitott egy Scruton kávézó a Libri könyvesbolt mellett. A kávézóból is át lehet menni a könyvesboltba, de a folyosó felől is van egy ajtó. A pultnál kellett rendelni, de utána kihozták az asztalunkhoz a rendelést. Kitűnő volt a kávé, a sütemények különlegesek, ízletesek.
Almás pitét (1190 Ft), epres-bazsalikomos-fehércsokis szív sütit (1550 Ft), bodzás limonádét és lattét ettünk-ittunk. A számlán külön tüntették fel a szervizdíjat, de a kiírt árak már magukban foglalják a szervizdíjat is, így nem érzi átverve magát a vendég. A hely nemrég nyitott, de máris elég népszerűnek tűnt, 1-2 szabad asztal volt csak. A folyosón is vannak további asztalok, de mi nem akartunk az átmenő forgalomban ülni. Minden finom volt, szerintem jövünk máskor is!