Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tökéletes ebédmenü

Scruton V.P. BudapestScruton V.P. Budapest a térképen

Kiváló 2024. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. január 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Scruton szintén V. kerületi, Zoltán utcai éttermében már nagy elégedettséggel ebédeltünk, így amikor tudomást szereztünk róla, hogy a Ferenciek terénél van egy másik éttermük is, célul tűztük ki ennek letesztelését is, amelyre végre sikerült sort keríteni. Az étterem a Ferenciek tere közelségében egy saroképületben kapott helyet. A berendezése, stílusa hasonlatos a Kossuth téri Scrutonhoz, visszafogottan elegáns, kortalan. Az étterem nagyon népszerű, ezt nem tudtuk, így előzetes asztalfoglalás nélkül érkeztünk. Nagy szerencsével sikerült elcsípni az utolsó szabad asztalt, utánunk többen is csalódottan távoztak, az étterem megtelt, hétköznap ebédidőben.
A névadó Roger Scruton angol konzervatív filozófus, kutató és író gondolatait, valamint a következő időszakban tervezett programokat olvasgattuk a várakozás perceiben. Az étlapot nem is kértük, a menü mellett döntöttünk, miután nagyon tetszetős volt számunkra. Frankfurti leves, majd a főétel sült csirkecomb rizibizivel. Vizet ingyenesen kaptunk. A 2 fogásos menü 2390 Ft + 12% kötelező szervizdíj. Az étel nagyon finom volt, menü ellenére egyáltalán nem megúszós. Szép, kiadós adag, nagyon jó fűszerezés.
A pincér hölgy és a fiatalember is nagyon kedves, mosolygós, szívélyes volt, közben folyamatosan pörögtek az asztalok és a pult, illetve a konyha között.
A pultban nagyon jó kinézetű süteményeket is láttunk, de nekem már a desszertre nem maradt kapacitásom.
Újhullámos, francia stílusú sütik és mentes sütemények is voltak a pultban: Lúdláb, paleo répatorta, mandula-maracuja torta, Opera (1190-1490 Ft).
Kitűnő étterem és hely a Scruton, jó szívvel ajánlom!
Van különtermük is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Scruton V.P. Budapest - MosdóScruton V.P. Budapest - MosdóScruton V.P. Budapest - BelsőScruton V.P. Budapest - Külső képScruton V.P. Budapest - Külső képScruton V.P. Budapest - EgyébScruton V.P. Budapest - BelsőScruton V.P. Budapest - Étel/italScruton V.P. Budapest - Étel/italScruton V.P. Budapest - BelsőScruton V.P. Budapest - BelsőScruton V.P. Budapest - Étel/italScruton V.P. Budapest - Étel/italScruton V.P. Budapest - BelsőScruton V.P. Budapest - Étel/italScruton V.P. Budapest - Étel/italScruton V.P. Budapest - Étel/italScruton V.P. Budapest - BelsőScruton V.P. Budapest - BelsőScruton V.P. Budapest - Külső képScruton V.P. Budapest - Külső képScruton V.P. Budapest - BelsőScruton V.P. Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
93.500 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.20-ig
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
34.105 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel