tlickey: Szeretjük! - Semmi Extra Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Semmi Extra Budapest értékelése
28. helyezett a 4214 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
7 szállásértékelés 6 városban járt
3 étteremértékelés 5 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Szeretjük!

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15.
Már sokszor jártunk a Semmi extrában, mert közel lakunk és a Fecskét már korábbról ismertük (ugyanazok az üzemeltetők). A hely fiatalos és kedvesen berendezett, kellemes, nem túl hangos zene szól, amitől a vendég várakozás közben is jól érzi magát. Az ételek nagyon finomak, kifejezetten nagy adagok és gyorsan elkészülnek, ráadásul ár-érték arányban teljesen rendben vannak. A sült krumplit külön kiemelném, isteni, pedig eddig nem hittem abban, hogy egy sima krumpli is különleges lehet. Már szinte az összes lepényt, tortillát, wrapot végigpróbáltuk, és egyikben sem csalódtunk. Nem egy puccos étterem, de ha kikapcsolódnátok egy hosszabb nap után, vagy csak elugranátok valahová vacsizni a családdal, szerintem tökéletes választás.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni tlickey felhasználót?    Igen

Cím
1114 Budapest
Bartók Béla út 62-64.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. március 26.
Többször, célirányosan mentünk a Semmi Extrába, minden alkalommal nagyon jó hangulatban, remek ízekkel találkoztunk; hétköznap és hétvégén egyaránt a menüajánlat is választékos és remek ár-érték arányban van, ahogy szerintünk a teljes kínálat. Nagyon jó és különleges ízek; gyors, kedves, udvarias...