Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Madárvárta

Sétány Kávézó, Pékség & Fagyizó BudapestSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest a térképen

2023. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A XX. kerület legszebb részén, Gubacs városrészben, közvetlenül a Duna-parti sétányon található teraszos kávézó és cukrászda. Parkolni a keskeny sétányon lehet, vagy az új lakóparkoknál, de ott nehezebb, mert a parkolóhelyek jó részét lezárták kizárólag a lakók részére. A Sétány kávézónak van egy divatos, sötétbarna - szürke színvilágú belső terme, kényelmes kárpitozott székekkel, ez inkább bár hangulatú, itt kell rendelni és fizetni. Finom a kávé, finomak a sütemények, bár csak 7-8 fajta volt, 1000 Ft körüli árfekvésben. Hét féle ízesítésű lattét kínáltak, a makadámdiós és a Toffifee tűnt a legizgalmasabbnak, 1450 Ft-os egységáron, de végtére is kiderült, hogy ezek csak a különböző ízű kávéízesítő szirupok függvénye. A nyitott teraszon több asztal is található. A fagyizó részt egy külön pavilonba helyezték ki a kávézó bejáratával szemben, így akik csak fagyit szeretnének, márpedig a többség ilyenkor, a nyári hétvégéken fagyit szeretne, nekik elég csak itt megvenni, fizetni, nem kell a benti részbe befáradni.
Egy gombóc fagylalt 600 Ft, ami az átlagos budapesti árfekvésnél egyértelműen drágább, 16 féle ízben, sőt, a vegán és steviás, mentes fagyik ára 750 Ft, illetve a prémium pisztácia fagyi gombóca 700 Ft. A puncs fagyi ízre nem volt rossz, de semmi különös, nem volt átütő. De nem is albán adalékos volt, ez azért pozitívum.
A terasz kertrésze nagyon szép, gondozott, zöld felületek és térköves váltakozik, és innen ki lehet menni közvetlenül a Duna-partra, ahol van egy kis vízi tanösvény, madármegfigyelő pont.
Összességében egy kellemes és szép hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Sétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Külső képSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Külső képSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Külső képSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Étel/italSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - BelsőSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Étel/italSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Étel/italSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Étlap/itallapSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - BelsőSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Étlap/itallapSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Étel/italSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Étel/italSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Étel/italSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Külső képSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Külső képSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Külső képSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Külső képSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - EgyébSétány Kávézó, Pékség & Fagyizó Budapest - Külső kép

Sétány Kávézó, Pékség & Fagyizó további értékelései

2024.05.13a párjával
Szörnyű
Az itallap teljesen más a helyszínen, mint a cég honlapján, ami ugyancsak azt a fejetlenséget mutatja, mint maga a hely, ahol 6 ember szaladgál össze vissza a pultban, de egy jegeskávé elkészítése akkor is 10 perc, ha senki más nem várakozik kiszolgálásra. A jegeskávé ára ott 1450, kérdezi a kis...
Népszerű szállások a környéken
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.12.05-ig
Sungarden Hotel Siófok
82.440 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
99.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval