Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Piccadilly-n leszállt a köd

Sherlock Holmes Pub & Söröző BudapestSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest a térképen

Kiváló 2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta működő külsőre angol típusú pub a Vígszínház mögött közvetlenül. Sötétedés körül szoktak nyitni, aztán a vendégek számától, hangulatától függően csúsznak bele az estébe.
Ételeket nem tartanak.
Az italkínálat annyiban kapcsolódik a névválasztáshoz, hogy whiskey és gin különlegességeket tartanak, egyebekben a sörök között nem angol fajták szerepeltek. Az alapsör a Krusovice, amely világosban és barnában is szerepel a csapon, továbbá Óvatos Duhaj IPA, valamint Mort Subite meggyes. Barátságos árfekvés (650 ill. 750 Ft a korsó, ami itt 4 dl, a pohár 2,5 dl-es méretű).
CID névre keresztelt buci sötétzöld üveges cidert tartanak, amelyet Gyöngyösön készítenek.
A földszint nagyon zsúfolt, 3 asztal van lent, valamint a pult, ahol szintén végig ültek a vendégek bárszékeken, így a fizetés, pénz átadása, visszajáró elrakása, poharak átvétele meglehetősen nehézkes volt az ott ülő vendégektől. A rendszer félig-meddig önkiszolgáló, fizetés és rendelés a pultnál, de az üres poharakat a pultos szokta begyűjteni, illetve van, amikor ő hozza fel az újabb rendelést az emeletre.
A galériaszintre szűk csigalépcső vezet fel, itt további asztalok találhatóak, a legjobb hely a sarokban a fekete bőrkanapés, de az már sajnos foglalt volt. Gyakorlatilag péntek este 9-re telt ház lett.
A falat ködös hangulatú londoni utcaképek díszítik, kicsit úgy éreztem magam, mint valami Hasfelmetsző Jack filmben, de nem félelmetes, hanem misztikus. Jó hangulatú, klassz hely. Nyáron van légkondi, amúgy télen a galérián elég meleg van.
A mosdók bejárata pirosra festett londoni telefonfülke ajtó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (18)
Sherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - BelsőSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - BelsőSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - Étel/italSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - BelsőSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - EgyébSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - Étel/italSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - BelsőSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - BelsőSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - BelsőSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - BelsőSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - Étel/italSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - BelsőSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - MosdóSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - Külső képSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - Külső képSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - BelsőSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - EgyébSherlock Holmes Pub & Söröző Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Alfa Hotel Miskolctapolca - Nyári vakáció
Nyári vakáció
06.28-08.31.
Alfa Hotel Miskolctapolca
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
206.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval