Van egy viszonylag rejtett étterem a Tétényi út és az Etele út sarkán, szóval, ha nem jársz erre, nem látod. Fent van a betonerőd emeletén, azt hiszem, valaha bútorbolt volt itt. Most meg ez a ShiDa, de csak akkor találod meg, ha felmész az emeletre, de miért mennél fel csak úgy? Sebaj, én felmentem. Ez csak egy tapasztalat.
Közepes-átlagos kínai gyorsétterem, kértem valami csípős húst tésztával, meg valami kis savanyúságot, erre a néni szelid erőszakkal és kevert délmandarin-magyar tájszólásban előadta, hogy ő ad még levest is, ajándék, Harmadszorra megértettem. Egye fene, azaz én azt a levest, lássuk! Nos, az ősi szkíta mondás szerint ajándék levesnek ne nézd a fogát! Nincs is neki foga. Szóval, örülnöm kellett volna, de nem, ez a leves olyan rossz volt, hogy a feléig küzdöttem csak le magam. Aztán szégyenszemre meghagytam. A második egész ehető volt, de ezért ne mássz fel ide, sokkal jobb helyek vannak a környéken. Amúgy a kiszolgálás a maga módján tényleg kedves, aranyos.