Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hold Glória és Futóhomok

ShowRum Bar BudapestShowRum Bar Budapest a térképen

2024. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. május 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy meglehetősen szürreális hely, ahová véletlenül keveredtünk egy kis esti séta során. A hangulatos, de időről időre átalakuló Hajós utca sétálóutcás részén egy korábbi másik zsánerű vendéglátó hely helyén nyitott meg ez az exkluzív, és ezzel együttjáróan magas árfekvésű koktélbár. A lenti rész eléggé szűkös és zsúfolt, a néhány bárasztalnál már ültek, a kinti terasz még meglehetősen hűs lett volna februárban, így a galériaszinten foglaltunk helyet, amely egy vérbeli éjszakai bár hangulatot hozott, sejtelmes fényekkel. Még itt voltak a pár nappal azelőtti Valentin-nap emlékei szív alakú lufik formájában.
Számtalan izgalmas italt találtunk az itallapon, kértünk a pincértől ajánlást, de inkább megérzés "rábökés" alapon választottunk a Showrum Signature koktélok közül, nem is rosszul. 1-1 koktél 4500 Ft-ba került (+szervizdíj), pluszban kaptunk vizet és sós mogyorót ropogtatni. A berendezés egy kicsit giccses, fényűzőnek ható, mondjuk nem szeretnék egy ilyen környezetben élni, így pl. a lakásomat biztosan nem dekorálnám ki ilyen tárgyakkal, de így egy alkalomra mondjuk érdekes volt.
Volt azért egy kis csalás is, amit elég könnyen lelepleztünk, a falon lévő feliraton ugyanis az szerepelt, hogy "Spirit Bar since 1920", amiben semmi igazság sincs, hiszen csak a közelmúltban nyitottak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
ShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - Étel/italShowRum Bar Budapest - Étel/italShowRum Bar Budapest - Étel/italShowRum Bar Budapest - Étel/italShowRum Bar Budapest - Étel/italShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - MosdóShowRum Bar Budapest - MosdóShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - Külső képShowRum Bar Budapest - Külső képShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - Étlap/itallapShowRum Bar Budapest - Étlap/itallapShowRum Bar Budapest - Étlap/itallapShowRum Bar Budapest - Étel/italShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - BelsőShowRum Bar Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Zalakaros - Kedvezményes ajánlat Nyugdíjasoknak
Hotel Forrás Zalakaros
19.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata
86.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval