2025. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. november 19.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem akartam azt írni, hogy nem ajánlom, mert biztos van, aki lelkesebb az ilyenért, mint én, de hát lelke, azaz szája rajta. Szóval a Simon burgerei az Alleeba is betették a lábukat. Terjed a hálózat a városban, mint az influenza, én sem vonhattam ki magamat a hatás alól. Tehát betérülés, próbaevészet. Mit lehet itt kapni? Hát csak ilyen hamburgert vagy olyan hamburgert, ilyen krumplit vagy olyan krumplit. Jó, ha lúd, akkor legyen kövér, legyen a jobbik, our favorite cheeseburger, meg Simon's cheese fries. Ez egy pohár zéró kólával közel 5000 forint. De hát felfedezni jöttem, az meg mindig pénzbe kerül. Drága ez az ittjartam oldal, azaz a vele összefüggő lelki kényszeres rágcsáló életforma. Várni kell a falatokra, viszonylag sokat. Számom 25, pincér: Noémi. Az ember megszokta, hogy listára kerül, akár rendelőben, akár politikai pártban, akár hamburgerezőben van. Közben elnézegettem napjaink egyik tipikus küzdelmének újabb fordulóját, az Allee-be ugyanis szabad kutyákat behozni, de a kajádás részre nem. Nagy tábla is figyelmeztet erre. De egy ölállat mégis ott múlatta az időt, velünk együtt. A biztonsági őr meg beszállt a ringbe, hivatása magaslatára lépett. Köztudott, hogy a kutyás gazdi a legagresszívebb és alpáribb faj a planétán, ezt számtalan internetes meccs bizonyította. Itt is, bezzeg a koszos hajléktalant azt eltűri, mi? Csak a kötelességemet teljesítem. A kutyám s**ge tisztább, mint a te szád! Szóval, a hagyományos szólamok, aztán az idős őr mégis győzött, az ifjak elmentek a díszállattal Ide se jövünk többet! A másik hangulati elem, hogy a ránk merőlegesen lévő Hummusbarból eszemet erős, hangos rap hallatszott, a közelkeleti srácok mit sem törődve mások fülével, de ezért nem szólt a biztonsági személyzet. Bevallom, engem jobban zavart a zene, mint a kutya. A Simonékon táblás kijelző nincs, szám kiordítása van a tömegbe. Sorra is kerültem. Kaptam egy Fradi-színű, azaz zöld-fehér zacsit meg egy poharat. Itt enném meg. Nem baj, akkor is így kapom. Mások is így ették. Így néz ki. Széttéped, kibontogatod, aztán egy kupac papírszemét közepén ülsz és tényleg úgy eszel, mint egy hajléktalan. Nagyon ízetlen kaja ez a burger amúgy. Morzsalékos, szétpotyogós hússal van. A sajttal leöntött krumpli meg nagyon erőteljesen ízes. Elmentem, telenyomtam egy tégelyt ketchuppal, azt kenegettem a burgerbe, nem segített sokat. Viszont amikor megettem ezt a két neves fogást, olyan émelyítő zsírtelítettségem lett, mintha megettem volna egy tányér zsírt. Kétségbeesve ittam aztán a hideg kólát, ami csak belefért. Nos, nekem ez ilyen volt. De neked attól még lehet jobb is!
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()