Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Generációs szakadék

Simon's Burger - Westend BudapestSimon's Burger - Westend Budapest a térképen

Átlagos 2024. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. május 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Rögzítem az elején, Simonéknak nem én vagyok a célközönség, s valóban, engem nem is talált meg/el. A Westendben lévő egységük már a többedik a fővárosban, fiam unszolására jöttünk el ide enni, először az Astoria közelében lévő éttermükbe, majd a többi is sorra került (Deák, Arany János). A Westendben lévő egy kis kioszk az alsó szinten, a gasztro-övezetben, annak is a mozhgólépcsőhöz közelebbi szakaszán, a jobb oldalon. Nincsenek saját asztalaik. Népszerűségüket jelzi, hogy 15-20 percet kell rendre várni az ételekre, pontosabban a burgerre, a miklshake-et akár 2 percen belül tudják adni. Bár a neves Five Guys Magyarországra érkezésére még várnunk kell egy keveset - hírek szerint már nem sokat -, addig is a hazai követő, a Simon's kínálja a hasonló stílusú burgereket, amelyek minden esetben frissen készülnek, minőségi alapanyagokból, s a burgonya sem hitvány. A kis cheeseburger, azaz sajtburger (2240 Ft) nem is olyan kicsi, és a beltartalom, a hús íze, minősége és állaga is rendben lévő, de a zsemlével nem vagyok kibékülve, azonban számomra a leggyengébb láncszem a milkshake (1290 Ft), amely borzasztó édes, tömény cukorbomba. A banános legalábbis mindenképpen. Egyébként 12 féle ízben kínálják a shake-et, de állítólag mindegyik ugyanolyan édes, cukormentes verzió nincs.
A kiszolgálás csillagos ötös, e vagány fiatal srác, akihez szerencsénk volt, igazán figyelemreméltó pozitív példa abban, hogyan is kell bánni a vendégekkel, s mit jelent a személyes, személyre szóló kiszolgálás.
Szóval a 3 pont a saját össz-élményem, fiam és barátai szerint 5 pontos. Nem egyezünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
Simon's Burger - Westend Budapest - Étel/italSimon's Burger - Westend Budapest - Étel/italSimon's Burger - Westend Budapest - Étel/italSimon's Burger - Westend Budapest - Étel/italSimon's Burger - Westend Budapest - EgyébSimon's Burger - Westend Budapest - Külső képSimon's Burger - Westend Budapest - BelsőSimon's Burger - Westend Budapest - BelsőSimon's Burger - Westend Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
77.962 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
206.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással