Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Indiai gyorsbüfé a Belvárosban

Sitaren Indiai Gyorsétterem BudapestSitaren Indiai Gyorsétterem Budapest a térképen

2014. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. június 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A közelmúltban nyitotta meg egy nepáli származású, korábban Indiában élt fiatalember ezt az éttermet, amely az Arany János metrómegállóval szemben a Bajcsy-Zs. út egyik kapualjában a belső udvaron található a földszinten. Picike hely, néhány asztallal, de jó időben ki lehet ülni az udvarra is. Az étlap szerint 85 féle főételt kínálnak, gyakorlatilag az összes klasszikus indiai étel megtalálható itt, melyek egy részét előre elkészítik, de a naant (indiai kenyérféle), samosát, pakorát (bundázott előételek) frissen sütik ki. Az ételek ára elég kedvező, középkategóriás, a levesek 500 Ft körül, húsos főételek (csirke, marha) 1.500-tól kezdődnek, a bárány ételek és a garnélarákos drágábbak (2390 Ft ill. 2490 Ft) - köret nélkül.
Mindezek mellett, ami ár-érték arányban szerintem a legjobban megéri, az a hétköznap ebédidőben elérhető Thali, azaz indiai büfé, melynek keretében 1.390 Ft-ért bármilyen ételt lehet enni a büfépultból, ami 1 tányérra ráfér. Ebben többféle húsos és vegetáriánus főétel, köret (rizses) és tandori specialitás is található. A Thali 11-15 óra között működik, de előfordul, hogy 14.00 óra után már eléggé lefosztják a kínálatot, viszont 12.00 óra körül általában nagy a tumultus, szóval kell egy kis szerencse is hozzá, hogy az ember a megfelelő időben érkezzen. Egy fiatal magyar felszolgáló hölgy volt, aki nagyon kedvesen és türelmesen elmondta, hogy melyik étel mit tartalmaz, milyen ízű, stb.
Összességében pozitív, kellemes hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (9)
Sitaren Indiai Gyorsétterem Budapest - Étel/italSitaren Indiai Gyorsétterem Budapest - Étel/italSitaren Indiai Gyorsétterem Budapest - Étel/italSitaren Indiai Gyorsétterem Budapest - BelsőSitaren Indiai Gyorsétterem Budapest - EgyébSitaren Indiai Gyorsétterem Budapest - Étel/italSitaren Indiai Gyorsétterem Budapest - Étel/italSitaren Indiai Gyorsétterem Budapest - Külső képSitaren Indiai Gyorsétterem Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
84.304 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel
Pihenés fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
131.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval