Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Western hősök, merre vagytok?

Smith Burger & More BudapestSmith Burger & More Budapest a térképen

Átlagos 2019. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. november 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amerikai stílusú burgerező és bisztró.
Bevallom, én valami nagyobb durranásra számítottam, az elhelyezkedés és a külső dekorok alapján. Az étlapon a burgerek adják a törzsvonalat, ehhez kapcsolódnak a választható köretek, italok, de van pizzaszelet (2 féle/460 Ft/szelet), és 1-2 frissensült étel is. Az amerikai Ben & Jerry fagylalt itt még drágább, mint egy másik belvárosi helyen, ahol szintjén árusítják (1290 Ft/10 dkg-os doboz!!), szóval piszok drága.
A belső tér modern, amerikai stílusú, a falat westernhősök fotói díszítik. Izgalmas látványosság a wurlitzer fazonú önkiszolgáló kávégép.
Az étlapról a fish&chips keltette fel az érdeklődésemet (2190 Ft). Mivel frissen készítik, 5-6 percet kellett rá várnom. 2 keskeny szelet hal, a bunda jóféle ropogós, viszont a hal teljesen íztelen. A sült krumpli érdektelen, házgyári mirelit. 1 gerezd citrom kísérőnek. A remulád mártást elfelejtette a szakács, de kisebb tanakodás és keresgélés után megkaptam. Nagyon pici adag, viszont tényleg házi, pikáns, remek fűszerezéssel. Ez volt az egész ott-tartózkodás legemlékezetesebb fogása...
0,5 l-es Cola termékek 450 Ft-ért.
A mosdó a pincében található, kétes tisztaságú.
A személyzet barátságos, szolgálatkész volt, de összességében amatőr a megvalósítás. A többiek hamburgere jó adag, nagy puffancs buci, gazdagon megpakolva mindennel, de összességében inkább középszerű az elkészítés. A hús íztelenségét a kollégáim is észrevételezték a burgerben, pedig az marhahús pogácsa volt. Mellé hagymakarikát és sült krumplit választottak köretként, így az ásványvizet ajándékba kapták.
Egy főétel, körettel, itallal jó eséllyel 3000 Ft felett lesz itt.
A magas árral összehasonlítva a színvonalat, nem tudok rá megadni 4 szívet, marad a 3, azaz közepes, de mindent összevetve azért ajánlom a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (21)
Smith Burger & More Budapest - BelsőSmith Burger & More Budapest - BelsőSmith Burger & More Budapest - BelsőSmith Burger & More Budapest - BelsőSmith Burger & More Budapest - Étlap/itallapSmith Burger & More Budapest - Étlap/itallapSmith Burger & More Budapest - BelsőSmith Burger & More Budapest - BelsőSmith Burger & More Budapest - Étel/italSmith Burger & More Budapest - Étel/italSmith Burger & More Budapest - Étel/italSmith Burger & More Budapest - Étel/italSmith Burger & More Budapest - BelsőSmith Burger & More Budapest - MosdóSmith Burger & More Budapest - BelsőSmith Burger & More Budapest - BelsőSmith Burger & More Budapest - Külső képSmith Burger & More Budapest - Külső képSmith Burger & More Budapest - Étlap/itallapSmith Burger & More Budapest - Külső képSmith Burger & More Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval