Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A pesti zokni jobban tetszett

Sock's Coffee - Csalogány utca BudapestSock's Coffee - Csalogány utca Budapest a térképen

Átlagos 2024. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szomszédos, nagyon trendi és nagyon felkapott LULU után itt ittam meg egy kávét, a nagy nyüzsgés és tömegélmény után jó volt egy kis csönd. Míg ott nem volt szabad asztal és egy talpalatnyi hely sem, itt üres volt a kis kávézó. Szintén azonos nevű pesti oldali kávézójukban a Dohány utcai Zsinagógával szemben többször kávéztam már, viszont itt a Széna téren lévő kis kávézójuk eddig rejtve maradt előlem.
Az eszpresszó tejjel 710 Ft-ba került, ami nem volt kifejezetten jó, átlagosnak mondanám. Ami egy kissé furcsa, mivel úgy tudtam, hogy minőségi, prémium kávé-alapanyagokból főzik a feketét Zokniéknál. De nekem ez most nem annyira ízlett. A kiszolgálás nem volt barátságos, közlékeny sem. A kávé mellé kérésre kaptam egy pohár csapvizet.
Az ablaknál ültem le, kifelé bámultam az utca eseményeit, ha már bent nem volt semmi érdemleges.
A pulton volt néhány édes és sós péksütemény, pl. mogyorós és csokis muffin, almás pite, áfonyás croissant, zöldséges kosárka, búrkifli, répatorta, valamint szendvics is. Kétféle GM+CM, azaz glutén- és cukormentes tortaszelet is volt, diós és trüffel, amelyek szemre nem tűntek frissnek, legalábbis nem aznapinak, 1490 Ft-ért nem hoztak lázba. A Szamos féle linzerszív 1190 Ft-ért erősen túlárazott.
A bagett szendvics, mivel tegnapi volt, 50%-os áron kínálták. Amúgy szendvics és tortilla hétköznap többféle szokott lenni.
A galériaszint kifejezetten hangulatos, kellemes berendezésű.
Némi alkoholos italt is tartanak, rövidek mellett Laposa olaszrizling és Dúzsi kékfrankos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (14)
Sock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Étlap/itallapSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - BelsőSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - BelsőSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - BelsőSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - BelsőSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Csalogány utca Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval