Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zokni kávézója

Sock's Coffee - Dohány utca BudapestSock's Coffee - Dohány utca Budapest a térképen

Kiváló 2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. január 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Zsinagógával szemben lévő, remekül pozicionált kis kávézó, amely annak ellenére sikeresen működik immár több, mint 3 éve - 2013 novemberében nyitottak -, hogy a szomszédságukban egymást érik a kávézók. A belső tér szűkösségét és a helyhiányt ellensúlyozza a terasz, bár ez csak jó időben alternatíva. Az üzletvezető beceneve Zokni, innen a kávézó névválasztása, aki egy tüneményes ember, s egyben igazi jó értelemben vett vendéglátós. A belépő vendéget szívélyesen és mosolygósan köszönti, segít a helyfoglalásban, a választásban.
A kávé a fő profil, eszpresszó 470 Ft, cappuccino 590 Ft, latte 690 Ft, ami felső középkategóriás, de cserébe kiváló, és a víz sem marad el mellőle. A forró csoki véleményem szerint túlárazott a maga 990 Ft-jával, a tea szintén minőségi, a német Althaus filteresei 790 Ft-ért, fekete, zöld, menta és gyümölcsteák közül lehet választani.
Az ételkínálatban szendvicsek (990-1190 Ft), saláták (1590-1790 Ft), sütemények (790 Ft), amelyek közül természetesen nem maradhat ki a flódni, de vannak ilyen-olyan mentes sütijeik is. Reggeli menüket kínálnak már 8 órától 1100-1300 Ft között, amely croissant vagy szendvicset, valamint kávét és frissen facsart narancslevet tartalmaz. Igazi jó hangulatú, barátságos hely, jó szívvel ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Sock's Coffee - Dohány utca Budapest - Külső képSock's Coffee - Dohány utca Budapest - Külső képSock's Coffee - Dohány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Dohány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Dohány utca Budapest - BelsőSock's Coffee - Dohány utca Budapest - BelsőSock's Coffee - Dohány utca Budapest - BelsőSock's Coffee - Dohány utca Budapest - Étlap/itallapSock's Coffee - Dohány utca Budapest - Étlap/itallapSock's Coffee - Dohány utca Budapest - Étel/italSock's Coffee - Dohány utca Budapest - Belső

Sock's Coffee - Dohány utca további értékelései

2016.01.11egyedül
Kiváló
Midőn tavaly áprilisban betértem a Sock’s caféba, valami reggeli italra, még nem sejtettem, hogy ezen egység is bekerül azon 22+2 (a Tamp and pullnak három egysége is működik, innen a “+2”) legjobb fővárosi kávézó közé, melyek a Gault Millau kalauz szerint a kávéforradalom...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval