Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Párizsi szelet mikró módra

Soul Café & Restaurant BudapestSoul Café & Restaurant Budapest a térképen

Gyenge 2016. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Ráday utcában egymást követik a többségében terasszal is rendelkező éttermek, bisztrók. A kínálat szélesnek tűnik, a színvonal elég vegyes. Időről időre feltűnnek új szereplők is. A Soul Cafe egy régi motoros az éttermek körében, inkább estére telik meg, de hétköznap ebédidőben kínálnak 2 és 3 fogásos menüt (1.190 ill 1.490 Ft-ért). 1 féle levesből, 1 desszertből és 2 féle főételből lehet összeválogatni, ha időközben valamiből kifogynak, akkor értelemszerűen csökken a választási lehetőség. A terasz tágas, és a benti részben is elég sok a hely. Maga a berendezés meglehetősen jellegtelen, átlagos. A gulyásleves csészényi, ízre a csípős paprika eluralkodik az egészen. A 2. fogásban a héjában sült fóliás krumpli tejföllel jól sikerült, viszont a felmikrózott párizsi szelet botrányos. Vélhetően az ebédidő kezdetekor kisütötték, aztán később a felszolgálás előtt rámikróztak, így melegítették fel. Az eredmény: szélein cipőtalpra keményedett hús, a párizsi bunda pedig rágógumi szerűvé állt össze.
Szervizdíj nincs.
Az italválaszték kommersz, Dreher sört csapolnak, a 4 dl-es Kingswood Cider több mint 1000 Ft-ba kerül. A weboldalt nem frissítik, július elejei heti menü szerepel rajta. A közösségi oldalukon viszont mindig megtalálható az aktuális napi kínálat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (12)
Soul Café & Restaurant Budapest - BelsőSoul Café & Restaurant Budapest - BelsőSoul Café & Restaurant Budapest - Étel/italSoul Café & Restaurant Budapest - EgyébSoul Café & Restaurant Budapest - Étel/italSoul Café & Restaurant Budapest - BelsőSoul Café & Restaurant Budapest - EgyébSoul Café & Restaurant Budapest - BelsőSoul Café & Restaurant Budapest - Külső képSoul Café & Restaurant Budapest - Külső képSoul Café & Restaurant Budapest - Külső képSoul Café & Restaurant Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Átrium Hotel Harkány - Tavaszi-nyári pihenés
Tavaszi-nyári pihenés
2024.09.30-ig
Átrium Hotel Harkány
32.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval