Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ötletes fagylaltozó, ahol olasz klasszikusokat is kínálnak

Spaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria BudapestSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest a térképen

2015. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. január 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A spagetti formájú fagylalt nagyjából a KolbICE fordítottja. Az fagylaltnak néz ki, közben meg húsétel, ez főételnek néz ki, amiben akár hús is lehet, közben meg fagylalt. Egyszer ezt is ki kell próbáljuk a gyermekekkel is, jómagam egy almás süteményt ettem, miután a kinézett sütire azt mondták a felszolgálók, hogy inkább nem adják ide, mert túl soká pihent a pultban. A sütemény finom volt, a kiszolgálás kedves, az árak kifizethetőek, de azért nem alacsonyak. (690 ft volt a süti.)
A spaghetti-fagylaltok ára kiváltképp meglehetős, 2000 forint körüli, de ahogy a fotókat nézem, az adag is nagy, alighanem elég lenne hármunknak-négyünknek egy bolognai utánzat például.
3900 forintért az ember annyit ehet itt, amennyit bír a spagettiből, pizzából, bruschettából, fagylaltokból, tiramisuból, tortákból és panna cottából. Mint ebből is kitetszik, a fő profil (a fagylalt) mellett kínálnak klasszikus olasz ételeket is.
A beltér modern, kissé személytelen, intimitásmentes, de szerethető.
Jó kis hely a Spagetti Ice, először voltam ott a nemrégiben, de nem utoljára.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Spaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - EgyébSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Külső kép

Spaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria további értékelései

2016.02.28egyedül
Átlagos
A korábbi, immár megszűnt Mardini Grill török étterem helyén, a Nyugati tér közelében tavaly szeptemberben nyílt meg a Spaghetti Ice, amely az olasz konyhára fókuszál. Februárban a fagylaltot tesztelni nem tartottam időszerűnek, viszont csak egy rövid időre ugrottam be, ezért a desszertek közül...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!