Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olasz étterem és fagyizó a Nyugatinál

Spaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria BudapestSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest a térképen

Átlagos 2016. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. február 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A korábbi, immár megszűnt Mardini Grill török étterem helyén, a Nyugati tér közelében tavaly szeptemberben nyílt meg a Spaghetti Ice, amely az olasz konyhára fókuszál. Februárban a fagylaltot tesztelni nem tartottam időszerűnek, viszont csak egy rövid időre ugrottam be, ezért a desszertek közül választottam.
A pultban ismert és kevéssé ismert olasz desszertek sorakoznak, ezek közül választottam ki egy fagylaltostyába töltött mogyorós-csokis krémes finomságot a felszolgáló hölgy javaslatát elfogadva. Érdekes, hogy én is ugyanúgy jártam, mint egy korábbi tesztelő, mert voltak olyan desszertek a pultban, amelyek már több naposak voltak, ezért nem ajánlották. (Zárójelben kérdezem, akkor vajon miért tartják őket mégis a pultban??)
Valóban jó választásnak tűnt ez a téli fagyis variáció, kiadós, kissé tömény, de finom volt. Voltak még pohárkrémek, Cassata Siciliana (tradicionális rikottás torta), almás rácsos torta, pisztáciás sütemény is (600-900 Ft közötti árakon).
A berendezést a Mardiniból örökítették át, a pult ugyanott maradt, az asztalok és a krémfehér bőrhatású huzatos székek is ugyanazok.
Az étlapon többségében a klasszikus olasz fogásokat találjuk, természetesen pizzákat (1300-2000 Ft között), tésztákat (1900-2900 Ft), előételeket (antipasti), piadinát (690 Ft), összességében kissé túlárazott a hely. A hangulata inkább személytelen, kifőzde jellegű, nincs benne semmi olaszos, stílusos.
Nyáron a fagyijukat azért ki fogom próbálni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (16)
Spaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étel/italSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étel/italSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étel/italSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Külső képSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Külső képSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - BelsőSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Külső képSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Külső képSpaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria Budapest - Külső kép

Spaghetti Ice Cukrászda & Pizzéria további értékelései

2016.01.02egyedül
A spagetti formájú fagylalt nagyjából a KolbICE fordítottja. Az fagylaltnak néz ki, közben meg húsétel, ez főételnek néz ki, amiben akár hús is lehet, közben meg fagylalt. Egyszer ezt is ki kell próbáljuk a gyermekekkel is, jómagam egy almás süteményt ettem, miután a kinézett sütire azt mondták a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Margaréta Balatonfüred - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Hotel Margaréta Balatonfüred
44.880 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!