Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kitűnő, méltó a nevéhez

Spago by Wolfgang Puck BudapestSpago by Wolfgang Puck Budapest a térképen

Kiváló 2021. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. december 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A világ egyik leghíresebb séfje, az 1949-ben született Wolfgang Puck több, mint harminc éttermet jegyez világszerte, Spago néven a budapesti mellett Beverly Hillsben, Isztambulban, Las Vegasban, Mauiban és Szingapúrban. Az egyetlen európai egység a magyar főváros szívében a Matild palota földszintjén működik. A beltér és a terasz egyaránt pompázatos.
Mediterrán, valamint távolkeleti ihletésű színvonalas nemzetközi konyhát visznek, de néhány magyar fogás is megjelenik a választékban.
Fogadófalat kiváló kovászos kenyér és szépen formázott vajkrém. Előételként a házilag pácolt szivárványos pisztráng, uborka, zöldfűszerzselé, görög joghurt, kapor elnevezésű kompozíciót kértem. A feszes húsú, jó ízű pisztrángra konyhai sárkánnyal kipirítottak, az uborka spagetti formában volt jelen a minden szempontból meggyőző tányéron. Az elemek összhangja is kiváló. A chinoi-s csirkesaláta, ropogós wonton, kandírozott kesudió, szezámos-mézes-mustáros vinaigrettel a főételek között szerepel. A jelzett alkotóelemeket színvonalas levélegyveleg, répa-lilakáposzta-julienne és más zöldségek is egészítik ki. Desszertem Somlói galuska, forró csokoládé, rum, diófagylalt, mazsola címen szerepel az étlapon. A minőségi alapanyagokból készült csokigömbre a vendég előtt öntik a forró csokoládét, a többi alkotóelem a gömbben foglal helyet. Látványos, kimagasló átirat.
A pincérek kedvesek, mosolygósak, udvariasak, segítőkészek, viszont nem könnyű felvenni velük szemkontaktust.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (5)
Spago by Wolfgang Puck Budapest - EgyébSpago by Wolfgang Puck Budapest - EgyébSpago by Wolfgang Puck Budapest - EgyébSpago by Wolfgang Puck Budapest - EgyébSpago by Wolfgang Puck Budapest - Egyéb

Spago by Wolfgang Puck további értékelései

2022.09.02egyedül
Kiváló
A közelmúltban teljesen felújított, megszépült Matild Palota földszintjén kapott helyet a nemzetközi szinten jegyzett mesterséf, Wolfgang Puck étterme. Az épületben egy 5 csillagos luxus szállodát alakított ki a nemzetközi tulajdonosi csoport. Igazodva a szállóvendégek igényeihez, a Spago napi 3...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval