Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Reggeli salátával

Span Pasta e Pizza - Duna Plaza BudapestSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest a térképen

Átlagos 2023. januárban járt ittÉrtékelt: 2023. február 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor legutóbb a Duna Plázában jártam, ez a hely az újdonság erejével hatott rám, korábbról nem emlékszem a létezésére. Az emeleti éttermes sziget belső sarkában kapott helyet. Az étlapon olaszos ételek szerepelnek szolid kínálatban, pizza, tészta (8 féle), saláta. Egy népszerű lánchoz hasonlóan itt is a nyers tésztákat helyezték a pultba, ezek közül lehet válogatni, majd frissen főzik meg a vendégnek a rendelésnek megfelelően. A mutatóba kihelyezett 2 pizza nem volt valami ínycsiklandó, az az igazság.
Volt még 3 féle desszert, panna cotta és tiramisu. A Cézár saláta tonhallal vagy csirkével kérhető, én ez utóbbit választottam (1990 Ft). A saláta már előre összekészítve állt a hűtőpultban, a kenyérkockák és az öntet került rá utólag, frissen. A saláta egy kicsit már állott volt, a jégsalátán látszott. Adagra elég bőséges volt. San Benedetto palackozott italokat tartanak, én a cukormentes zöld tea - kaktusz ízt kóstoltam, finomnak találtam (590 Ft).
Műanyag evőeszközök voltak
Összességében hármasra tudom értékelni a helyet, mert az átlagból nem tudott semmi kiemelkedőt nyújtani. Az asztalok és a mosdó közösek a Duna Plaza szintjén. A mosdó nem fizetős, viszont megfelelő tisztaságú volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (11)
Span Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - Külső képSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - Étlap/itallapSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - Étel/italSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - Étel/italSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - Étel/italSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - Étel/italSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - Étel/italSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - EgyébSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - Étel/italSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - MosdóSpan Pasta e Pizza - Duna Plaza Budapest - Mosdó
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
119.414 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Resorts Balatonszárszó - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.15-10.14.
Holiday Resorts Balatonszárszó
101.180 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval