2025. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 23.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Pár hónappal ezelőtt megnyitott kifőzde Újlipótvárosban a Radnóti Miklós utca és a Hegedűs Gyula utca sarkán. Korábban borszaküzlet, előtte táskabolt működött itt, de valahogy egyik sem tudott tartósan gyökeret ereszteni. Hétköznap ebédidőben tartanak nyitva, menüs ebédeltetésre specializálódtak. A 2 fogásos napi menü 2090 Ft, ami árban kedvezőnek mondható, de sajnos az a helyzet, hogy nem minden az ár. Az ételek megjelenése, íze, elkészítési módja, alapanyag használata nagyon menzás jellegű, egyszerűen nem minőségi, nem finom. Gyümölcsleves volt az első fogás, a főétel pedig Holstein ragu rizzsel. Olcsó, tapadós, silány minőségű rizs, a raguban kevés hús, inkább a szalonna dominált. A menün kívül vannak még bundázott húsok, fasirt, rántott gomba, napi főzelék, pörkölt, a desszert palacsinta.
Helyben a galériaszinten lehet enni, valahogy olyan sivár az egész, csak asztalok és székek vannak elszórtan. Talán mert az ablakokon nincs függöny vagy árnyékoló és a belmagasság nagyon alacsony, ez kicsit nyomasztó. Hiába van közel a lakásunkhoz ez a kifőzde, kipróbáltam, de nekem nem jött be. Másnak persze ettől még tetszhet.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()