Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sok jóból kiváló összélmény

Spicy Fish Restaurant - Monori Center BudapestSpicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest a térképen

Kiváló 2019. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. július 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Spicy Fish nevű egység már jó ideje szerepel a célpontlistánkon, de ugyebár a Jegenye utca eléggé kiesik az ember útjából, így aztán mindeddig vártunk vele. A minap viszont annál is inkább, hogy vasárnap volt s ilyenkor sokkal könnyebb közlekedni a fővárosban, célbevettük a legelismertebb kínai éttermet.
Az étlap igényes, rengeteg izgalmas ételt integrál. Érdemes az árakra is odafigyelni, mert helyenként elég keményen fog a ceruza. De aki ügyes, egész jó ár/érték arány mellett étkezhet. Külön értékeltük, hogy több ételnél az adag függvénye az ár.
Mi rendeltünk kacsanyelvet, sertésbelet zöldségekkel pirítva (elolvastam az előttem járó értékelését, amit nem akarok vitatni, de jelzem, hogy nekem az tűnt fel, hogy ez az étel mennyivel jobban néz ki a valóságban, mint az étlapon), fokhagymás, fűszeres olajos pacalt, dim sumot, baot, zöldséges rizset, rizstésztát, s persze italokat. A számla 17.300 ft volt, ami nem kevés, de ha azt nézzük, hogy miután bőven jóllaktunk, az ételek felét elcsomagoltuk és még ketten örvendtek neki otthon, akkor rendben valónak nevezném ezt a szempontot is.
Tetszett a beltér és a forgatós asztalok, kedves a kiszolgálás is.
Bármikor örömmel visszamennék, megkóstolni a kacsavért, a másik két pacalételt, az övhalat, hogy csak azokat említsem, melyek hirtelen eszembe jutnak azok közül amiken gondolkodtunk.
Számunkra 5 csillagos élmény volt ez, akkor is, ha látni lehet, hogy használnak mirelit termékeket is (pl dim sum, rántott rák).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (8)
Spicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest - Külső képSpicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest - BelsőSpicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest - Étel/italSpicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest - Étel/italSpicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest - Étel/italSpicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest - Étel/italSpicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest - Étel/italSpicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest - Étel/ital

Spicy Fish Restaurant - Monori Center további értékelései

2019.02.24a párjával
Átlagos
A sok jó véleményt olvasva döntöttünk úgy, hogy meglátogatjuk az éttermet. Sikerült helyet kapnunk ebédre, és kaptunk két gyönyörű étlapot, végig megnyerő fotókkal, kínai és magyar nyelven is, elég magas árakkal. Bár az előzetes vélemények informáltak bennünket, hogy sok ilyen "különlegesség"...
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
77.962 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással