Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Igénytelen mellékhelyiség

Starbucks - Astoria BudapestStarbucks - Astoria Budapest a térképen

Átlagos 2017. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. május 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez a Starbucks is nagyon jó, központi, könnyen megközelíthető, forgalmas helyen található, közvetlenül az Astoria téren, metró-, busz- és villamosmegálló a közvetlen közelében; az ELTE egyetemi épülete is csak pár lépés. Egy új építésű üveg-irodaház földszintjén kaptak helyet.
Bár tágasnak tűnik, de a belső kialakítás egyáltalán nem szerencsés és nem praktikus, mivel túl kevés az ülőhely. A bal oldali falnál vannak a Starbucksnál megszokott sötétbarna kerek asztalok, de ezek túl közel vannak egymáshoz, a középen lévőkhöz alig lehet bemászni, főleg ha például egy bőröndökkel felpakolt külföldi csapat ül a szomszédos asztalnál (ottjártamkor éppen ez történt). Középen egy hosszú pult-asztalt alakítottak ki, ahol magasított bárszékeken lehet leülni, de úgy látszik, ezek a helyek nem igazán közkedveltek. A hátsó kijárat az irodaház belső udvarára vezet, de innen csak azok a vendégek tudnak bejönni, akik ott dolgoznak és van irodaházi belépő kártyájuk.
Ketten szolgálnak ki a pultban, de nem igazán figyelmesek, kissé mintha el lennének még varázsolva így a reggeli órákban. Egy úriember nem azt kapta, amit kér, egy angolul beszélő hölgy nem elvitelre kérte, hanem helyben, a kanalat (műanyag) nem teszik ki a pultra, külön kell kérni. A reklamációk miatt meghosszabbodik a várakozási idő, mire megkapjuk az italainkat. Az első pultnál kell rendelni és fizetni, majd a 2. pultnál kapjuk meg a kávét. Most ahogy nézem vissza a blokkot, az enyémre is "Take Away-t", azaz elvitelt ütöttek be, pedig helyben kértem, de én még időben szóltam a 2. pultnál.
Double Caramel Lattét kértem, ez ízlik itt a legjobban. A legkisebb méret (3,7 dl) 1090 Ft. Bankkártyával lehet fizetni.
A mosdó a hátsó bejárattal szemben található, és bár kóddal nyílik, ami által elkerülhető, hogy nem fogyasztók is köz-vécének használják a helyet, megdöbbentett annak nem megfelelő állapota. A női mosdóban sem WC-papír, sem kéztörlő nem volt (reggel 9 óra, nem sokkal nyitás után, tehát arról nem lehetett szó, hogy a sok vendég már mindent elhasznált volna a nyitás óta), és a szagok sem voltak egyáltalán kellemesek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (17)
Starbucks - Astoria Budapest - Külső képStarbucks - Astoria Budapest - BelsőStarbucks - Astoria Budapest - BelsőStarbucks - Astoria Budapest - Étel/italStarbucks - Astoria Budapest - Étel/italStarbucks - Astoria Budapest - Étel/italStarbucks - Astoria Budapest - BelsőStarbucks - Astoria Budapest - BelsőStarbucks - Astoria Budapest - BelsőStarbucks - Astoria Budapest - Étlap/itallapStarbucks - Astoria Budapest - Étel/italStarbucks - Astoria Budapest - Étel/italStarbucks - Astoria Budapest - BelsőStarbucks - Astoria Budapest - BelsőStarbucks - Astoria Budapest - MosdóStarbucks - Astoria Budapest - MosdóStarbucks - Astoria Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
60.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Tavaszi wellness élmény
Tavaszi wellness élmény
2024.06.28-ig
Alfa Hotel Miskolctapolca
72.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval