Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elveszett a takarítós szertár kulcsa?

Starbucks - Kolosy tér BudapestStarbucks - Kolosy tér Budapest a térképen

Gyenge 2020. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Starbucks idei nyitású egysége a Kolosy téri piac vadiúj, szépen felújított épületében, a sarkon kapott helyet. A 2 szintes kávézóban a pult a földszinten található, itt minden asztal foglalt volt, de az emeleten további ülőhelyeket alakítottak ki. A rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik. Az emeleten borzasztó meleg volt, nem jó a fűtésszabályozás.
A kávék mellé választható ételek: bagel szendvics, amerikai típusú desszertek: gofri, fahéjas tekercs (690 Ft), croissant szendvicsek (890 Ft), bagett, New York sajttorta, almás pite, csokitorta.
Egy eszpresszó macchiato tejszínhabbal 590 Ft, a hibiszkusz tea 890 Ft, a sima, nem ízesített Latte 990 Ft volt. A laktózmentes tejért viszont nem kellett felárat fizetni.
Lehet választani, hogy elvitelre vagy helyben fogyasztásra kéri az ember a kávét, de aztán ezt nem mindig sikerül a baristáknak eltalálni.
Az emeleti asztaloknál nem igazán volt takarítás, a távozó vendégek után több asztalnál is jókora mocsok maradt.
ennyi pénzért szerintem elvárható, hogy ne a vendégeknek kelljen az előttük lévő lusták és igénytelenek után pakolniuk és takarítaniuk, ha le akarnak ülni.
A mosdó sem volt különb. Nem volt WC papír és kéztörlő sem, a szemetesből viszont folyt ki a használt papír.
Összességében ez számomra nem ajánlott kategória, bízom benne, hogy ez elmúlt hónapokban változtak, fejlődtek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (15)
Starbucks - Kolosy tér Budapest - Külső képStarbucks - Kolosy tér Budapest - BelsőStarbucks - Kolosy tér Budapest - Étel/italStarbucks - Kolosy tér Budapest - Étel/italStarbucks - Kolosy tér Budapest - Étel/italStarbucks - Kolosy tér Budapest - EgyébStarbucks - Kolosy tér Budapest - BelsőStarbucks - Kolosy tér Budapest - BelsőStarbucks - Kolosy tér Budapest - BelsőStarbucks - Kolosy tér Budapest - BelsőStarbucks - Kolosy tér Budapest - Étel/italStarbucks - Kolosy tér Budapest - Étel/italStarbucks - Kolosy tér Budapest - BelsőStarbucks - Kolosy tér Budapest - BelsőStarbucks - Kolosy tér Budapest - Belső

Starbucks - Kolosy tér további értékelései

2024.02.13egyedül
Kiváló
Ma 2024.02.13-án kértem egy koffein mentes kókusztejes lattét elvitelre. A kiszolgáló fiú nagyon kedves volt. Az embernek tényleg jobb kedve lett. És a kávé is nagyon finom volt! Köszönöm! Adri
2023.01.18egyedül
Kiváló
Szimpatikus hely Óbuda központjához közel. Fiatalos társaság, kedves és gyors kiszolgálás. Látogatásom alkalmával egy Caramell Machiatot és egy áfonyás muffint fogyasztottam. Mind az étel mind az ital kifogástalan volt. Egy Laura nevű fiatal hölgy szolgált ki aki nagyon kedves és segítőkész volt.
Népszerű szállások a környéken
Holiday Resorts Balatonszárszó - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.15-10.14.
Holiday Resorts Balatonszárszó
101.180 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.03.03-ig
Hotel Laroba Alsóörs
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval