Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kikötés a lampionok között

Stég Pub - Margitsziget BudapestStég Pub - Margitsziget Budapest a térképen

2022. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. július 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jártam már itt korábban is, de akkor nem írtam értékelést. Jó volt újra belemerülni a Margitsziget nyáresti hangulatába. Északi irányból gyalogosan tettem egy szigettúrát az Árpád hídi csúcstól elindulva a Margit híd felé. Míg az északi traktusban vendéglátóhelyként a két szálloda bárja/étterme jöhet szóba, illetve a szigeten elszórva 1-1 kisebb büfé, majd természetesen a Palatinuson a strandbüfék, addig itt a szökőkúthoz vezető sétány mellett a keleti - Pest felé néző - oldalon több vendéglátó-szórakoztató egység is található, szinte egymásba épülve. Ahogy nézem, ennek amúgy Gasztro-sétány a neve. (azért ez kicsit túlzás..., inkább bulizós-piálós...) Minden esetre színes lampionok világítják meg a sétányt, ami elég klasszul fest.
Ahogy belementünk az estébe, a zenei alá-hangolás egyre inkább felerősödött. Az Island Hostel ifjúsági szálló előtt található Stég Bisztró volt számomra a legszimpatikusabb, így itt álltam meg egy kis felfrissülésre. Az italokat a pultnál kell megrendelni és kifizetni, illetve itt lehet street food fogásokat is megrendelni, melyet a szomszédos konyhai truckban készítenek el. Lángos (750-1450 Ft), burgerek, vega burger, tonhal saláta, csirkés saláta szerepel a fogások között.
Külön koktéllappal várják a főleg ifjú vendégeket, magyarokat és külföldieket is. Koktélok 1450-2600 Ft között alakulnak árban.
Horizont és Fehér Nyúl kézműves söröket kínálnak, a csapolt mainstream mellett (Dreher, HB, Pilsner), sőt 2 féle Horizontot csapolnak is, IPA 4 dl 1200 Ft. Az Eger-szépasszonyvölgyi Juhász-féle Ottonel Muskotályból ittam egy kisfröccsöt (450+50 Ft), 500 Ft-ért nem volt drága. A ház borait a balatonlellei Bujdosó Pincészet adja 380 Ft-os deci áron.
A pult körül L alakban találhatóak az asztalok, továbbá az épület emeleti teraszán is. Még vízipipázni is lehet. Továbbra is úgy tűnik, hogy ez a Sziget jobbacska helye, 4 pontot nálam elért.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
Stég Pub - Margitsziget Budapest - EgyébStég Pub - Margitsziget Budapest - EgyébStég Pub - Margitsziget Budapest - EgyébStég Pub - Margitsziget Budapest - EgyébStég Pub - Margitsziget Budapest - EgyébStég Pub - Margitsziget Budapest - EgyébStég Pub - Margitsziget Budapest - EgyébStég Pub - Margitsziget Budapest - Külső képStég Pub - Margitsziget Budapest - Külső képStég Pub - Margitsziget Budapest - Külső képStég Pub - Margitsziget Budapest - Külső képStég Pub - Margitsziget Budapest - Külső kép

Stég Pub - Margitsziget további értékelései

2024.05.04egyedül
Szörnyű
Vendéglátás teljes hiánya egy vendéglátó egységben, szégyen ,hogy működni engedik a helyet ennyi tudatlan p.raszttal [moderálva - a szerk.] a személyzetben!!
2021.10.04a párjával
A városnéző sétánk idén a zenelő szökökúthoz vezett a gyönyörű Margitszigeten. A látványos zenei élmény után igen jól esett a felfrissülés a nagy lombos fák alatt. Októberfesztiválos sörözős hangulat, jó kiszolgálás, bőséges kínálat, finom kávé. Zajos a hely, de ennek itt éppen ez a sajátossága :)
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
75.076 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.29-ig
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz
43.236 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!