Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Leteszteltük az új sushizót

Sushi Time - WestEnd City Center BudapestSushi Time - WestEnd City Center Budapest a térképen

2019. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Westend legújabb vendéglátós egysége az aluljárószinten, középen, beékelődve az asztalok közé. Nem a legszerencsésebb lokáció, de gondolom, más szabad hely már nem akadt. Sushi boxokban utaznak, illetve vn még néhány japán bento box hatású lunch box is (lazaccal, csirkével, zöldségekkel), ezek közül elég sokféle kapható. Az étlap, ami csak 1 lapocska volt, csak 3 extra nagy, 10ezer Ft feletti box szerepel, amúgy az aktuális kínálatot a hűtőpultban lehet megtekinteni. Most kezdték el a házhoz szállítást is, ez az új szolgáltatásuk.
A kisebb boxok, a zöldségesek 1800-1900 Ft-ba kerülnek, a 8 db-os lazacos maki 2500 Ft, a picknick box családi vagy páros box 3700 Ft. De volt ennél drágább, 5000 Ft körüli szett is.
A picknick boxban 4 lazac nigiri, 6 kis maki (lazacos, uborkás, avokádós), 8 speciális nagy maki szerepelt.
Apróbb észrevételek: a wasabit elkülönítve lenne jó elhelyezni, hogy ne érjen hozzá a makikhoz, mert nem mindenki szereti/bírja a csípőset. A gyömbér nem volt túl erős, viszont ropogós volt, elég nagy adagot kaptunk.
A sushik nekem kifejezetten ízlettek, de a gyerekeknek is. Főleg a többféle töltelékűek jöttek be nekem, például az amelyiken kívül fekete szezám hintés volt a rizsen, belül avokádó, lazac, majonézes (?) szósz, uborka. De a ropogós húsos is finom volt.
A pultos lány kedves, segítőkész volt, a sushikat nem ő és nem itt készíti, ez csak egy látványpult. Van pár bárszék, ahol körbe lehet ülni a pultot, illetve a Westend közös asztaloknál lehet helyben enni. Bankkártyával is lehet fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (26)
Sushi Time - WestEnd City Center Budapest - BelsőSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - EgyébSushi Time - WestEnd City Center Budapest - EgyébSushi Time - WestEnd City Center Budapest - EgyébSushi Time - WestEnd City Center Budapest - EgyébSushi Time - WestEnd City Center Budapest - EgyébSushi Time - WestEnd City Center Budapest - EgyébSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Külső képSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Étel/italSushi Time - WestEnd City Center Budapest - Belső

Sushi Time - WestEnd City Center további értékelései

2021.06.13gyerekekkel
Kiváló
A Westend aluljárószintjén lévő sushizóból már vagy tucatszor vásároltunk, rendeltünk házhozszállítással is, de többször személyes átvétellel vittük, illetve most már újra lehet helyben is enni. védettségi igazolvánnyal. Mivel elég jó forgalmaz bonyolítanak, nem áll be a készlet, így a sushik...
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval