Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sushi ebéd gazdagon

Sushido BudapestSushido Budapest a térképen

2023. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. március 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kolléganőm ajánlására jöttünk el ide enni egy szombati délutánon, ugyanis kiderült, hogy mindkettőnk családjában nagy kedvenc a sushi. A Váci úti irodaház földszintjén kialakított sushi étterem trükkösen elrejtve a VinVin vietnámi étteremmel egy légtérben, azt követően a hátsó traktusban kapott helyet. Külön konyhapult, étlap, pénztár és sushi séf van, viszont az asztalok, ahol a vendégek leülhetnek, közös.

Az étterem nagyon egyszerű, puritán kialakítású, menza hodály jellegű, nagyüzemi.
A tér kifejezetten tágas, rengeteg asztal volt, melyek többsége szabad volt, mire mi végeztünk az evéssel, már minden más vendég távozott. Az ételeket a pultnál rendeltük meg kézzel-lábbal mutogatással és a kis képekre bökdöséssel, mivel a séfünk nem beszélt magyarul, de angolul sem, mi meg a vietnámi nyelv terén nem vagyunk tudósok. Többféle sushi szettet és boxot rendeltünk, az árakat budapesti viszonylatban kedvezőnek ítéltük meg.

Lazac boxot (2170 Ft), lazac nigirit (1400 Ft/2 db), makiból avokádósat, lazacosat, tigrisrákosat, surimiset választottunk (1010-1400 Ft/adag), valamint pirított bun tésztát kacsával (2500 Ft), nyári tekercset rákkal (1300 Ft/2 db). Még repetát is kértek a gyerekek, így összességében 4 db üdítővel (5 dl-es palackos Coca-család termékei) kb. 26ezer Ft-ot fizettünk 4 főre egy nagyon kiadós ebédre, melynek egy részét még el is csomagoltattuk elvitelre. Az elviteles dobozért nem kellett fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
Sushido Budapest - MosdóSushido Budapest - BelsőSushido Budapest - Étlap/itallapSushido Budapest - BelsőSushido Budapest - BelsőSushido Budapest - BelsőSushido Budapest - BelsőSushido Budapest - BelsőSushido Budapest - BelsőSushido Budapest - Étel/italSushido Budapest - Étel/italSushido Budapest - Étel/italSushido Budapest - Étel/italSushido Budapest - Étel/italSushido Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
125.290 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval