Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felvághatom a rollt?

Sushiroll - Etele Plaza BudapestSushiroll - Etele Plaza Budapest a térképen

2022. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Etele Plázában is van sushizós étkezde, úgy tűnik, ez már Budapesten látogatói elvárás lett, hogy legyen legalább egy ilyen hely minden nagyobb bevásárlóközpontban. A Sushiroll annyiban tér el a többi sushizótól, hogy itt egy adag sushi rudban, azaz rollban kapható, felszeletelés nélkül, ez számít egy adagnak. A hűtőpultban is így láthatóak, a már kész sushik közül lehet válogatni. Ebből következőleg a frissesség nem 100%-os, ezért is adtam csak 4 pontot az étel minőségére és az összesítésre is. Egy rollból 4 db vastag maki, átlagnál nagyobb maki jön ki, árban 600-990 Ft között alakul egy roll ára, 14 féle kapható, illetve amennyi féle éppen van készleten. Az eladó fiatal hölgy csak árusít, nem szakács, nem készít sushikat.
Teriyaki csirkéset ettem helyben (650 Ft). Szóvá kell tennem, hogy jártam már más helyen is ilyen Sushiroll lánc egységnél, ahol helyben fogyasztás esetén nem volt hajlandó felvágni a rollt az eladó. Bár elvileg a szójaszószért és a gyömbérért elvitel esetén külön kell fizetni, de helyben nem. A szójaszósz ott volt odakészítve az asztalra.
Van menüajánlat, amelyben 2 szabadon választható roll és napi leves szerepel 1890 Ft-ért.
A hely nem túl nagy, 3 bárszékes asztaluk van (4-4- személyes). De a hely szép tiszta, friss, IKEÁ-s hangulatú, nincs benne semmi japános elem.
Most az újdonság a desszert sushi roll volt, ami édes rizses alapú, kókusz-ananász ízesítésű (700 Ft), én ettől idegenkedtem.
Lehet kapni 4 féle sushi vegyes boxot, 1690 - 5690 Ft közötti árfekvésben, a méret függvényében. A kis boxban 2 féle roll van, azaz 8 db-os.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (14)
Sushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - EgyébSushiroll - Etele Plaza Budapest - Egyéb

Sushiroll - Etele Plaza további értékelései

2022.03.03egyedül
Legyen ma sushi, gondoltam keletázsiai képpel, és besétáltam ide. A múltkor kedvesek voltak a lányok, szívesen elcseverésztünk erről-arról. Ma nem volt ilyen barátságos a fogadtatás, nevezzük inkább enerváltnak. Nem tudom mitől, a forgalom láthatóan nem indokolta, elég kihalt hely ez, ahányszor...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.18-ig
Sungarden Hotel Siófok
71.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval