Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nincsenek a dolgok szinkronban

SuWu Budapest BudapestSuWu Budapest Budapest a térképen

2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Friss nyitású puccos kávézó a Haris közben, az évek óta épülő-renoválódó Ferenciek tere közelében. Két szintes, pontosabban a felső szint egy galéria, amelynek folyosója meglehetősen szűkös.
Egy gasztro-cimbora hívta fel a figyelmemet a helyre. Berendezés modern, minimál, skandináv stílusú, kb. hajaz a Madalra vagy a Petőfi Sándor utcai Vapiano-ra. Fehér falak, dizájnos szegletes fenyőbútorok, pici székek. Hatalmas üvegablakok. Inkább jól néz ki, mint kényelmes, már akinek bejön a minimál-dizájn.
Prémium minőségű, igényes kávéfelhozatal, amit itt normálisan meg is bírnak főzni, a technika (jó kis gépek) is rendelkezésre áll ehhez a megfelelő alapanyag mellett. Egy eszpresszó 490 Ft, lattéból a legkisebb 790 Ft, 3 méretben készítik, ami azért elég durva árfekvés, még itt az 5. kerületben is.
A sütemények jól néznek ki, frissek, tetszetősek, de az áruk ezeknek is a realitáson túlmutató, Mákos banánkenyér szelete 990 Ft, kakaós csiga 490 Ft, muffin 690 Ft. Egy tiramisut választottam, csinos a külseje, és finom is, bár egyáltalán nem karakteres, és nem is fenomenális. Érdekes módon banánkarikák vannak beleépítve (890 Ft).
Kizárólag készpénzzel lehet fizetni, ami remélhetőleg csak a friss nyitással függ össze, mert ilyen árak mellett és ilyen turisztikai központban elég abszurd dolog 2018-ban, hogy nem fogadnak el bankkártyát.
A kiszolgálás semmilyen, kedvetlenek az alkalmazottak, akik amúgy csinos fiatal hölgyek. A pultnál kell rendelni és fizetni, aztán gyakorlatilag önkiszolgáló a történet, nem hozzák ki az asztalhoz az ételt, italt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
SuWu Budapest Budapest - Külső képSuWu Budapest Budapest - Külső képSuWu Budapest Budapest - Külső képSuWu Budapest Budapest - Étel/italSuWu Budapest Budapest - Étel/italSuWu Budapest Budapest - BelsőSuWu Budapest Budapest - BelsőSuWu Budapest Budapest - Étel/italSuWu Budapest Budapest - Étel/italSuWu Budapest Budapest - Étlap/itallapSuWu Budapest Budapest - Étlap/itallapSuWu Budapest Budapest - BelsőSuWu Budapest Budapest - BelsőSuWu Budapest Budapest - Étel/italSuWu Budapest Budapest - MosdóSuWu Budapest Budapest - BelsőSuWu Budapest Budapest - Külső képSuWu Budapest Budapest - Étel/ital

SuWu Budapest további értékelései

2018.10.11barátokkal
Tavaly az év utolsó napján egy jóbarátommal az ÉS bisztróba igyekeztünk, s úton a célunk felé akadtunk bele a Suwu nevű reggelizőbe. Az új hullámos egységek dizájnjával találkoztunk belépve, őszintén szólva, kedveljük is ezt a belteret. A galérián foglaltunk helyet, már nem emlékszem pontosan,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
64.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval