ZigZag: Adjatok egy tallért! - Szamos Marcipán - Mammut Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Szamos Marcipán - Mammut Budapest értékelése
3116. helyezett a 3915 budapesti étterem közül

Értékelést írta:

Budapest
123 szállásértékelés 152 városban járt
2725 étteremértékelés 2038 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Adjatok egy tallért!

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 12.
A Mammut II. Plázában az emeleten, közvetlenül a mozgólépcső mellett található meg a Szamos. Cukrászdának nevezni nem lehet, mert ez inkább egy kis kioszk, egy stand, ami miatt a helyben sütizés nem igazán opció. Bár kicsit odébb vannak ülőhelyek, de azok nem célzottan a Szamoshoz tartoznak, emiatt "rendes" tányért, villát nem fognak adni a sütik mellé.
Ez volt az első szívfájdalmam. A második, hogy itt SEM volt kapható az Eszterházy tallér, ami véleményem szerint a legjobb desszert a Szamos repertoárból, és ezt nemcsak én gondolom így egyedül, hanem több Szamos-rajongó ismerősöm is nagy kedvelője. Sajnos már többedszerre tapasztalom, hogy éppen ez nincs, elfogyott, nem tudják, mikor lesz. Szomorú. Szerintem ennyi év tapasztalata alapján már fel lehetne készülni, hogy miből mennyi fogy, mit keresnek a vevők. Mert az eladók is mondták, hogy igen, tudják, sokan keresik mások is.
Persze azért így sem okozott gondot abból választani, ami volt, s legalább kipróbálhattam mást is, nem megint a már jól bevált kedvencet. ... vagyis nem teljesen, mert a mandulás kiflinek (390 Ft) szavaztam bizalmat, ami már szintén egy korábban kipróbált és bevált finomságuk. Rendben volt most is, olyan, amilyen mindig lenni szokott. Gyorsan elfogyott, az utolsó morzsáig.
A kiszolgálás kissé gépies, fáradtnak, kimerültnek tűnt a pultos hölgy, amit valahol megértek. Ilyenkor a téli szezonban nagyon mennek a tematikus termékeik: szaloncukor, karácsonyi csomagok, mézeskalács, de a marcipános bonbonok is.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Fényképek:
Adjatok egy tallért! - Szamos Marcipán - Mammut Budapest
Adjatok egy tallért! - Szamos Marcipán - Mammut Budapest
Adjatok egy tallért! - Szamos Marcipán - Mammut Budapest
Adjatok egy tallért! - Szamos Marcipán - Mammut Budapest

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni ZigZag felhasználót?    Igen

Cím
1024 Budapest
Lövőház u. 2-6.

Vélemények ZigZag felhasználótól

2019. január 16.
Egy kedves, kitűnő, méltán népszerű - és emiatt rendszerint zsúfolt - picinyke kávézó a Műegyetemnél, a Gellért tér szomszédságában. Kitűnő kávé, bűbájos személyzet, kellemes belső tér. Van egy kis galéria, de esélytelen volt asztalt találni. A reggeli- délelőtti órákban reggeliző helyként is...

2019. január 16.
Egy viszonylag új street food hely és új "találmány" a Wesselényi utcában. Valamelyik gasztro-oldalon olvastam már róluk, illetve láttam én is a kuponos akciót, de az előző értékelő véleményével egyetértve, a kupont én sem vettem meg, szerintem sem éri meg. A koncepció lényege, hogy egy...

2019. január 15.
A régi Haxen Bajor Sörözőben és Étteremben a Király utcában jó párszor megfordultunk kollégákkal évekkel ezelőtt. Utóbb történt névváltozás és fazonigazítás is, ugyanakkor kb. 2 évvel ezelőtt a Hold utcai piac földszintjén, közvetlenül a főbejárat mellett nyitott a Haxen is egy kifőzdét, ahol a...