Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Adjatok egy tallért!

Szamos Marcipán - Mammut BudapestSzamos Marcipán - Mammut Budapest a térképen

2018. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Mammut II. Plázában az emeleten, közvetlenül a mozgólépcső mellett található meg a Szamos. Cukrászdának nevezni nem lehet, mert ez inkább egy kis kioszk, egy stand, ami miatt a helyben sütizés nem igazán opció. Bár kicsit odébb vannak ülőhelyek, de azok nem célzottan a Szamoshoz tartoznak, emiatt "rendes" tányért, villát nem fognak adni a sütik mellé.
Ez volt az első szívfájdalmam. A második, hogy itt SEM volt kapható az Eszterházy tallér, ami véleményem szerint a legjobb desszert a Szamos repertoárból, és ezt nemcsak én gondolom így egyedül, hanem több Szamos-rajongó ismerősöm is nagy kedvelője. Sajnos már többedszerre tapasztalom, hogy éppen ez nincs, elfogyott, nem tudják, mikor lesz. Szomorú. Szerintem ennyi év tapasztalata alapján már fel lehetne készülni, hogy miből mennyi fogy, mit keresnek a vevők. Mert az eladók is mondták, hogy igen, tudják, sokan keresik mások is.
Persze azért így sem okozott gondot abból választani, ami volt, s legalább kipróbálhattam mást is, nem megint a már jól bevált kedvencet. ... vagyis nem teljesen, mert a mandulás kiflinek (390 Ft) szavaztam bizalmat, ami már szintén egy korábban kipróbált és bevált finomságuk. Rendben volt most is, olyan, amilyen mindig lenni szokott. Gyorsan elfogyott, az utolsó morzsáig.
A kiszolgálás kissé gépies, fáradtnak, kimerültnek tűnt a pultos hölgy, amit valahol megértek. Ilyenkor a téli szezonban nagyon mennek a tematikus termékeik: szaloncukor, karácsonyi csomagok, mézeskalács, de a marcipános bonbonok is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Szamos Marcipán - Mammut Budapest - Étel/italSzamos Marcipán - Mammut Budapest - Étel/italSzamos Marcipán - Mammut Budapest - Étel/italSzamos Marcipán - Mammut Budapest - BelsőSzamos Marcipán - Mammut Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
29.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval