Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nincs Karácsony szaloncukor nélkül

Szamos Today BudapestSzamos Today Budapest a térképen

Kiváló 2022. decemberben járt ittÉrtékelt: 2022. december 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Karácsony előtt tetőfokára hágott a szaloncukor beszerzési roham. Az idei évben is több helyről válogattam az egész család részére, amelyből a Szamos sem maradhatott ki. Az árak a tavalyi évhez képest jelentősen emelkedtek sajnos, de azért nem szerettünk volna lemondani az egész család által kedvelt édességről.
A Kossuth téri Szamos egységben a bejárat melletti sarkot alakították ki kifejezetten a szaloncukor árusítására, külön pénztárral és külön dedikált eladóval. Egységesen 10.000 Ft-ba került egy kiló, az ízekből mindegyik fajta elérhető volt, és hát rengeteg féle közül lehetett válogatni.
Akár egy darabot is kimérnek dekára, kedvesen, készségesen.
Az étcsokoládés burkolatú marcipánosból vettem 60 dekát, valamint egy előre összekészített fél kilós vegyes csomagot, amiben mindenféle ízből került 2-2 db (5000 Ft). Amit eddig kóstoltunk, nagyon finomak, csak példaképpen emelem ki a ruby málnás, a mézes-narancsos, Eszterházy, feketeribizlis marcipános fajtákat.
A kiszolgálás egy idősebb hölgy személyében nagyon kedves volt.
Szerintem jövőre sem fog hiányozni a Szamos szaloncukor a karácsonyfánk alól. (mi nem szoktuk feltenni a fára, hanem egyszerűen kis kosárba helyezzük az ünnepi asztalra).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (32)
Szamos Today Budapest - BelsőSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - BelsőSzamos Today Budapest - EgyébSzamos Today Budapest - Külső képSzamos Today Budapest - Külső képSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Külső képSzamos Today Budapest - Külső képSzamos Today Budapest - BelsőSzamos Today Budapest - BelsőSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étlap/itallapSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - Étel/italSzamos Today Budapest - BelsőSzamos Today Budapest - BelsőSzamos Today Budapest - BelsőSzamos Today Budapest - MosdóSzamos Today Budapest - Belső

Szamos Today további értékelései

2023.08.03
Kiváló
Az Országház szomszédságában található a Szamos Café, ahol szinte mindig teltház van. Széles a süti választék, ebéd menüt is lehet fogyasztani. Innen vezet fel a lépcső a Csokoládé múzeumba.
2022.12.30kollégákkal
Egyik kollégám javaslatára az ebédet itt fogyaztottam el több munkatársammal. Délben két vagy három fogásos menüt kínálnak, ottjártunk idején thai csirkeleves és spenótos penne csirkemellel volt a menü, desszertet 5-6 féle édesség közül lehetett választani némi felárért. A menü jó ízű volt, de...
2019.11.14a párjával
Kívülről is látszik, hogy nem igazán cukrászda, na de nem is kávéház! Valami fura zsúfolt büfé-hangulat van benn, némi pályaudvari váróterem-beütéssel. De legalább Szamos-édességek! És ezért mentünk! Végül a párom nem kért semmit, mert valahogy nem is néztek ki nagyon csábítóan a készítmények....
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.12.22-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
59.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval