Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szelencébe zárt titkok

Szelence Café BudapestSzelence Café Budapest a térképen

Kiváló 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az 1. kerületben, Krisztinavárosban, az Alagút közelében, a budai várhegy alatti kis utcában található csinos, vintage típusú kávézó és bisztró. Meleg, barátságos, "csajos" hely.
Finom és egészséges, minőségi alapanyagokból készült házias sütemények, pl. chilis-csokis torta, Raffaello szelet, Rákóczi túrós ("újragondolás"), szilvás-csokis torta (szeletárak jellemzően 620-680 Ft), vannak mentesek is köztük.
Havonta szoktak ételkészítő workshopokat tartanak többféle tematikával: glutén- és tejmentes, vegetáriánus, vegán ételeket is készítenek.
A bejáratként szolgáló kapualjban egy polcként hasznosított, fehérre festett létra jelzi az utat, valamint cserepes virágok.
Ebédidőben - 14.30-ig vagy amíg a készlet tart - 2 vagy fogásos napi menüt lehet enni (leves, főétel, opcionális desszert 1250-1700 Ft), vagy az 1-1 fogás külön is választható. Szendvicseket, pitéket, salátákat is tartanak. A helyben rendelkezésre álló alapanyagokból szívesen összeállítanak egyedi fogást is. Káposzta alapú vegyes salátát ettem, valamint egy Rákóczi túrost elvitelre kértem.
A kiszolgálás nagyon barátságos, kedves, mosolygós.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Szelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - MosdóSzelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - Étel/italSzelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - Étlap/itallapSzelence Café Budapest - Étel/italSzelence Café Budapest - Étel/italSzelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - Külső képSzelence Café Budapest - BelsőSzelence Café Budapest - Külső kép

Szelence Café további értékelései

2019.04.12egyedül
Kiváló
A Szelence kiemelkedő élményem volt. A Pauler utcában egy ízben turnéztam korábban, akkor vagy nem ragadta meg a figyelmem vagy zárva volt, inkább utóbbira gyanakszom. Új hullámos desszertek és étkek, délben ebédmenüt is adnak. A beltér csodás, megejtően szép, a kiszolgálás kedves, az árak...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.12.28-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Pihenés 60 felett - senior ajánlat
2024.12.23-ig
Hotel Kiss Tata
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.03.03-ig
Hotel Laroba Alsóörs
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval