Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

És akkor feltűnt egy ismerős

Szépvölgyi Pékség - Örs Vezér tere BudapestSzépvölgyi Pékség - Örs Vezér tere Budapest a térképen

Kiváló 2019. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Örs vezér téren, a metró kijáratánál található 2 kioszk egyike, ez a pékség, mellette a szendvicses. A pultos lány nagyon kedves volt, rákérdezett a fotózásra, beszélgettünk pár szót az értékelésekről, kiderült, hogy ismeri az ittjartam.hu-t, követik az oldalt. A pékség központi sütödéje és mintaboltja Angyalföldön, a Gyöngyösi sétányon található, a finom rétesekre emlékszem még így éves távlatból is. Továbbá a Lehel piacon is van egy rétesüzletük, ott is ettünk már többször is.
Itt persze kisebb a hely adta lehetőség, nincs minden termékből mutatóba, de azért bőven volt miből választani így is. A borzalmas kávé ellensúlyozására (amit nem itt ittam!, pedig valószínűleg jobban jártam volna, Dallmayr kávét főznek, csak nem kedvelem a menet közben papírpohárból kortyolást) a dekára kimért sós aprósütik közül választottam, káposztás hasét és sonkás-sajtos hasét (250 Ft/10 dkg). Nekem mindkettő bejött, apró szeműeket készítenek, amit egy harapásra be lehet falni. Jó a tészta állaga, friss, leveles, finom a töltelék.
Édes pékáruk között persze ott volt a rétes (289 Ft), fánk, klasszikus sütemények, valamint szendvicsek és többféle pogácsa is kapható.
Sajnos helyben fogyasztásra nincs lehetőség, még egy könyöklőnek sem volt hely (vagy nem kaptak rá engedélyt). Barátságos árfekvés.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Szépvölgyi Pékség - Örs Vezér tere Budapest - Étel/italSzépvölgyi Pékség - Örs Vezér tere Budapest - Külső képSzépvölgyi Pékség - Örs Vezér tere Budapest - Étel/italSzépvölgyi Pékség - Örs Vezér tere Budapest - Étel/italSzépvölgyi Pékség - Örs Vezér tere Budapest - Külső kép

Szépvölgyi Pékség - Örs Vezér tere további értékelései

2019.03.27egyedül
Gyenge
Egy hétköznap, 11 körül jártam itt. A pult szinte üres volt, választék gyenge. A kapható termékek sem varázsoltak el. Ha ZigZag nem említi a Lehel piacon lévő Rétesboltjukat, eszembe se jutott volna, hogy valami köze van egymáshoz a két egységnek. Remélem, csak rossz időben voltam ott.
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval