Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Levendula haloványan

Szilágyi Fagyizó BudapestSzilágyi Fagyizó Budapest a térképen

Átlagos 2023. júliusban járt ittÉrtékelt: 2023. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tipikus lakótelepi fagyizó a Pesterzsébet főutcájának számító Kossuth Lajos utcában, amelyet a többemeletes lakóház földszinti üzletsorában alakítottak ki. A hely a nevét a vállalkozó tulajdonos családnevéről kapta.
Vagy új nyitás, vagy csak a portált szépítették, minden esetre ottjártamkor került éppen fel a névtábla a bejárat fölé. Az a fajta fagyizó, ahol nincs benti ügyféltér, csak egy pult a rendelésre és a fizetésre, ami leginkább az albán fagyizóknál szokás, így nagy elvárásaim nem voltak a hellyel kapcsolatosan. Bár a fagyi középszerű volt, minden esetre a kellemetlen állományfokozó mellékízét és zsíros utóhatását nem észleltem szerencsére, amit a már sokat emlegetett és szidott fagyizó típusnál tapasztalni szoktunk. Ugyanakkor az eredeti gyümölcsös összetevőkre utaló ízeket sem sikerült felfedezni, inkább aromásnak tűnt, ezért 3 pontnál többet nekem ez az élmény nem ért.
A fotón nem igazán sikerült jól bemutatni azt a geget, hogy levendulafagyi és levendula bokor, a növény meglehetősen homályos lett, a levendulafagyi íze... nos hát, az meg jellegtelen. A színe is nagyon halovány lila, szinte fehér volt.
Minden nap nyitva tartanak, de vasárnap korábban zárnak. A pisztácia fagyi feláras (480 Ft). Átlagos gombócméret. Összesen 16 íz kapható,
A bejárat előtti széles járdaszakaszon lehet teraszozva fagyizni, 3 asztalka van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (5)
Szilágyi Fagyizó Budapest - Étel/italSzilágyi Fagyizó Budapest - Étel/italSzilágyi Fagyizó Budapest - Étel/italSzilágyi Fagyizó Budapest - Étel/italSzilágyi Fagyizó Budapest - Külső kép

Szilágyi Fagyizó további értékelései

2024.05.01gyerekekkel
Kiváló
A fagyi nagyon finom és az eladók is kedvesek közvetlenek, odafigyelnek vevőikre. A kisebb gyerekeknek van fellépő a fagyis pultnál és kis asztalka kis székekkel. Nagyon hangulatos hely.
2024.04.06gyerekekkel
Kiváló
A kiszolgálással nagyon is elégedettek voltunk, mindenki nagyon kedves és segítőkész, a fagyik nagyon finomak. Kár, hogy vasárnap nincsenek nyitva.
Népszerű szállások a környéken
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
39.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
69.920 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval